Kristiana Medņa 3D animācijas īsfilma "Pasaules izpostīšana"

Amanda Boka, 26.10.2011., 22:44

1. novembrī, pulkstens 19:00, uz kino teātra KSuns ekrāna pirmizrādi piedzīvos jaunā režisora Kristiana Medņa 3D animācijas īsfilma "Pasaules izpostīšana"

 Kristiana Medņa 3D animācijas īsfilma "Pasaules izpostīšana"

Filosofiski sarežģītā filma ir stāsts par esību, par laika un cilvēka uztveres uzbūvi. Tās varoņi ir cilvēki, kas šai uzbūvei ir pakļauti, bet vienlaicīgi manto varu to mainīt. Jautājums, uz kuru atbildi meklē ikviens radošais prāts- kāda ir radīšanas cena, un kāds ir radītāja- mākslinieka liktenis, līdzās komplicētam simbolu lietojumam, ir filmas galvenie elementi.

Režisors, kurš pavisam nesen pabeidzis Latvijas Māklas Akadēmiju, 20 minūšu garo "Pasaules izpostīšana" veidojis vairāku gadu garumā vienatnē, kas ir milzīgs izaicinājums, jo ir sarežģīts, laikietilpīgs process, ar ko reizēm galā netiek arī daudzskaitlīga komanda. 3D animācijas tehnika ir viena no pagaidām vismazāk apgūtajām Latvijas filmu mākslā, un šis būs vien trešais plašāk zināmais un izrādītais latviešu darbs. Mednis nupat pievienojies arī filmu studijas "URGA" pastāvīgo režisoru lokam, un jau sākusies jaunu filmu un ideju realizācija.

Kristiana Medņa 3D animācijas īsfilma "Pasaules izpostīšana"

Pagaidām filmas vienīgais un ekskluzīvi pirmizrādīšanas seanss notiks kino teātrī KSuns, un uz pasākumu gaidīts ikviens 3D fans, interesents, jebkurš, kurš meklē atbildes uz jautājumiem, kuru atbildes meklē režisors, kā arī ikviens, kuru interesē, uz ko spējīgi radoši ļaudis!

Filmas skaņu režisors - Ingus Baušķenieks, lomas ierunājuši Matīss Baušķenieks, Jānis Bergs, Artūrs Voits, Māris Uskalis, Līga Kārkle, Agnese Miteniece un pats Kristians Mednis.

Atbalsta: Producentu grupa 2ANNAS, Radio Naba, HC.LV, Nabaklab, KSuns.

Vairāk informācijas: www.2annas.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
I blog often and I truly thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.Strategi Hack Slot

Cruz

Качественное изготовление печатей и штампов на заказ в Москве и Санкт-Петербурге.

DannyBig

Porn ideo online

Violet


ienāktreģistrēties