visus štruntus un mēslus var ebay'ā nopirkt ;D
Kādreiz bija visādi emo kidi, tagad scene (skat. tēmas aizsācēja niku). Eh, es atceros, kā mēs vienu astotās klases puiku skolā pirms vairāk kā gada par emo saukājām, bet viņš mums viedi paskaidroja, ka neesot vis kaut kāds emo, bet gan scene (!), toreiz mēs, protams, neko no tā nesapratām un mulsi skatījāmies uz viņu, bet izskatās, ka viņš ir bijis sava veida pionieris šai subkultūrai mūsu rajonā...
Es par tādu scene dzirdu pirmo reizi.. būs arī man tas jaunums :)
scene'steri ir tie paši emo bērni.
skatuvisti? viņi bīda skatuvi, vienmēr pirmie pie skatves priekšas?http://www.youtube.com/watch?v=Gzq7Jhq8dZo:)
jā, jā, tie ir tie :)
tad jau sanāk ka tagad ir vesela emo scēna ?? man šķita, ka tie tik vnk mazgadīgie centrālstacijas/a-salas metēji, kas dienā bez gīmja aizliešanas neko vairāk īsti nedara..vot šitas jau i jaunums..bet nu ok..centrāltirgū neesi skatijies savus plasmasas bļembukus vai ari tev tur bik bail iet, scenekid ??
Ne nu PSC... Es jums te uzdevu jautajumu saka bazarit par Scene... Njam Latvija vsp ir emo vai dzeraju pokemonu bari ??? Ble tirgu vsp. neesmu bijis un tur netaisos iet.
Nu re, dabūsi vēl 2 brīdinājumus un varēsi iet graizīties.. Šņik šņak.. (:
Tu neesi no Latvijas? :)
Es no Latvijas. KPC. Lai nebutu ! rxx... Kada jega man butu jagraizas ? Nejauc mani ar pokemoniem...
Nevis jāgraizas, bet jāapgraizas!Tici man- jēga oi oi kāda...
Nesapratu.
scenekid - par centrāltirgu es nopietni saku..tur ja pameklē visvisādus bļembakus var atrast :D kgan tu laikam jau esi par lepnu, jo scenekids ķip alaikam iepērkas tikai visādos 'krutajos' veikalos ???tiešā - no offence, es no laukiem un šito poke un nekxtlevelpoke īsti nesaprotu, takā esi nu iecietīgs un atbildi, bērns :DDDDDDDDDD
Ammm... Man VSP. pat Central Tirgu ieiet ir kauns xD Es ieperkos tikai officalos veikalos ar zinamiem Brandiem !Nopirkshu Suicide Silence T-Shirt M/XL [10 - 25 LS]
/no maniszzz mīnusszzz tevvvwvwvwwv
jā jā , šitais ir ''must bay'' variants!
Pilnīgi žēl paliek klausīties to pašu Suicide Silence, kad zinu, ka ir tādi kā tu :)
Ebay skaties.Cilveks jums konkretu jautajumu uzdeva, bet jus cilveeki, nav nemaz cienjas vienam pret otru. Ljoti nepatiikami shito visu lasiit. Kulturas portals...
Kultūras, nevis subkultūras portāls.. ;)
nu bāc..loģiski, ka cilvēku šitā apliks, ja šamais pat pa retai reizei uz centrāltirgu nepiestaigā + pikačūpaveidavalodā raksta.mhnl - un ja jau tev netīk, tad nelasi..
[ Forums ]
BrianNeway
BrianTak
Thomasentew
© 2005 - 2026, Kads Nevar pateikt kur var nopirkt Plastic Diadmond Neklace ?, HC.LV.