lieta taada,ka man atkal gudriibas zobs aug un vnk nereaali apnikushas taas saapes un neguleetas naktis :( kaads kko tieshaam iedarbiigu var ieteikt???
Jā.. šitās mocības ir neizturamas.. nekas patīkams..Es to visu mērdēju ar tautas darināto šņabi.. daudz šņabja..
:D
bliezc - jaa uz pretsaapju ripaam vareetu buut diezgan labs efekts :D :D :D :D
šrapnelis mutē,tad zobu saapes būs sekundāras, bet īstenībā pat nevajag tik radikāli-var bik iezāģēt kājā un tad saapju centrs paarmainīsies no zoba uz kāju...
jaa-par to saapju paarneshanu uz citu kjermenja vietu shodien darbaa vismaz reizes 30 dzirdeeju jau :D
Uz ripām neesmu dzēris, bet sēnes gan esmu slīcinājis alkoholā..Var vēl mēģināt taisīt "Plukšs" kā filmā Emīla Nedarbi..
bliezc - :D a man jau tas zobs veel nav izliidis :p taa kaa nesanaaks kaa Emiila nedarbos :)
Žēl.. Es varētu palīdzēt..:D ;)
bliezc - nju vieniigi Tu vareetu teelot zobaarstu un meegjinaat paliidzeet tam zobam tikt aaraa :D
Man bail no zobārstiem..
ja vienīgi es to daru aizsietām acīt.. (tipa izrauju to zobu)..;D
bliezc - man jau arii paniskas bailes no shameejiem :(
Es parasti iegādājos dubulto porciju narkozi.. vispārējo vispār nepiedāvā..draņķi tādi..
akumulatoru un divas knaibles katra dzeroklii!
bliezc - nju es jau ar parasdti taa daru, bet tik un taa man taas bailes nepaariet :p man jau ne tik daudz bail no saapeem,kaa no taas skanjas,kad urbj zobus :D :(
Tā skaņa ir viena no foršākjām skaņām pasaulē... :) Nopietni.
rxx-kaa taa skanja var patikt???????
Mierīgi. :)
rxx-iemaaci mani ar taa mieriigi to skanju uztvert :)
[ Forums ]
Altongem
AltonTic
© 2005 - 2026, varat mosh kko labu un tieshaam iedarbiigu ieteikt?, HC.LV.