neka.. apakshbikses un viss.. hell yeah :)
kas par debīlu tēmu. kam tas vispār interesē?
lāčādas kombinzons un pižiks galvā!
Murgurā man krika šobrīd iemetusies,ibio !
Neiista firmas maika,balta,kokvilnas tirgus shorti,tirgus chiibas un apenes bez firmas.
Trenūzenes ar piecām svītrām un blūzītē ā nu jā- un tirgus botas :D:D:D
"dzēst"
sk. dzelones komentāru!!!
ou...d&G josta......................un GUCCI somiņa......Un pieci zelta gredzeni un uz viena viltots briljants.esmu iesmaržojusies ar channel nr.5Jāaa...
Liels, liels sarkans, sarkans saules zaķa krekls un puķnaini svārki - iešu gulēt. :D
balta bandana uz galvas, daargs pulkstenis, zelta kjeedes, balta maika, gredzeni. varen stiliigs repers sanaak. (sk. profilbildi)
biezs kožaks. ^
drēbes
absoluti bez drebem.naked.
Vieni vienīgi rozā šortiņi ( mini). ar tiem es parasti guļu :D + vēl šalle, kas apsaitēta ap kaklu pret sāpošu kaklu ieziesta kamparu eļļā :)
muguraa vai uz muguras?aa,muguraa.man muguraaa ir nezin kas,zinu ka es tagad aizmigsh,rrrrrr''fllbs fuj,pamodos.aa,un jaa,muguraa man...oj,kaads urla skrien projaam ar manaam bikseem,nee,aaa!!!labi,labi,ko es te jokojos..nu ja,tagad jau 2.00 un es gulju.man mugura ir nekas,tik apakshbikses,bet taas ir d**saa,jo,peec analoogjijas...aaj... ))
nekas. tūliņ iešu vannā.
krekls ar uzrkastu "stulba tēma"
a vai nav vienalga...!!!
Pearl Jam krekls un vecas džinsas
vaļenkas :D
Sarkans, svītrains krekls ar murgojumiem, sarkana kaklarota un auskari, tumši džinsi, tumšas zeķes (Cik neparasti!).Un piekrītu tam, ka tēmai nav jēgas, tad jau arī varētu būt tēma "Ko tu šorīt ēdi brokastīs"...
[ Forums ]
Altongem
AltonTic
© 2005 - 2026, Kas Tev šobrīd mugurā (špikots no wapaa.net)?, HC.LV.