Nu bļin, kas tas par tematu? :D
Tādai kura man patīk. :P
nu gan
tadu nav!!!samierinaties
Neviens cilvēks nav ideāls.
daudz neēd, nerunā pretī, neatraugājas, nedzer un prot gatavot.ja nopietni tad nah tādu.
Noteikti, kas nesmēķē! un ir ar pozitīvu domāšanu, pārējais - dzīves sīkumi, kuri nav jāņem vērā.
cilvēks ar kuru kopā es jūtos labi.
1) Puisis 1.80 – 1.902) Pēc Horoskopa – Auns 3) Gari mati – vismaz līdz pleciem – brūni/melni4) Patīk dzīvnieki – kaķi, Sibīrijas tīģeri5) Nesit sievietēm.6) Runā vismaz trīs valodās.7) Spēlē kādu mūzikas instrumentu.8) Dzied. 9) Kliedz uz mani, bieži nolamā. 10) Izlasījis grāmatu „dvēseļu putenis”11) Neklausās pop music.12) Nekrāso acis.13) Neaudzē nagus.14) Nekož lūpās/kaklā15) Neiet uz solāriju16) Dzīvo pietiekami lielā attālumā no manis. 17) NAV liekā svara. 18) Uzticīgs.19) Ar mani – divatā, ir ar mieru aplaupīt banku.20) Zina, kas ir darbs.21) Nevainīgs.22) Uzrunā mani vārdā.
šausmas cik debīli kritēriji!!!! ko darīt ja viss sakrīt un ir ideāli, bet nav pēc horoskopa viņš auns? PAMEST?
man šķiet ka kāds pārāk nopietni uztver še visu :Dā atceros ōme teica:galvenais lai labs cilvēks, nav dzērājs un nav no laukiem, ja no laukiem tad mūc, citādi govis jāslauc un mēsli jāmēž būs :D
nu jā, bet govis jau nav sliktas :D
tāds,kura dzīvesveids neaprobežojas tikai ar `dzert un drāzties`.bļ,basists..
nekadnekurnav, Tu pareizi saprati! :) Paldies! ;)Varu arī pierakstīt, kad viņa mātei jābūt Itālietei un tēvam čigānam.un tagad zini, iešu meklēt tādu. :D Tas viss ir tikai rakstiski.*pretty like that.
+ Tēmas nosaukums - Kaadai/am buutu jaabuut tava otrajai pusiitei? jebsu ideaalaa meitene/puisises skaidri, saprotami uzrakstu, kāds ir tas mans ideālais, a mani mīnusos iedzen.----> ŠAKĀĀĻI. nu,nu.
Nezinu, kādam būtu jābūt, bet zinu, kādam noteikti nevajadzētu būt.Un nevajadzētu būt ar atkarībām, tādam, kas katra trešā vārda galā lamājas un spļaudās, kas ne par ko neinteresējas, aprobežotam utt.Vizuālie faktori (Gari mati utt) ir viens, bet, ja tam cilvēkam galvā nav nekas, tad no tā jēga maza, ir diezgan svarīgi, lai ar šo cilvēku būtu interesanti arī runāties (Klusējot taču nevar dzīvot :) ).
kurā no pirmā skatiena iemīlies.
Es jau sen meklēju ideālu meiteni.Kāda tā ir?Melniem matiem,skaistām,uzkrāsotām acīm un lūpām.Viņa raksta dienasgrāmatu. Sev galvā.Viņa sapņo par visu skaisto un staigā paar visu melno.Meitenei ir mazas,trauslas rociņas,kas slīd gar korseti lejuup. Svārki,melni ar mežģīnēm.Noteikti ne iedomīga,Noslēgta,bet laipna. Zini ko,neesmu atradis. :/
normāls cilvēks ar normālu raksturu, tāds ar kuru ir jautri un ir labi būt kopā! :)
Sarkans teletūbijs ar sarkanu raksturu. :)
Dzelone, 2,5 korekcijas manā cv un tu būsi mana! :DDmhmm, kas attiecas uz mani - nezinu.
jāatmet pavisampavisam nost tā zārkanaglu graušana un es derēšu artemijam! :D (:bet vispār, pa nopietno, aicis smuki pateica, (:
da ar matiem xD daudz.matiem :D
juu,tas tak par meiteni daudz izsaka. daudz mati :D
jābūt cilvēkam ar izdomu. nepīpējošam un saprotošam! neaprobežotam un interesantam! jautram, reizēm nopietnam. piemētotam ideāli man! ne alkānam, bet dzert mākošam! romantiskam zvēram! un vēl ar kaudzi īpašībām, kuras man patīk! :D
Caps, ŅEM, bāz maisā. :DD
adellada :DD Savukārt es deru priekš vegan :D
un es deru artemijam! :* ;DDDDD
Es nemāku teikt, jo man nav noteika ideāla vai stila, kādā viņai jāģērbjas. Ja man patīk, tad patīk un tur nu neko nevar vairs izdarīt.
caps - es teiktu IDEĀLI! :DDD
Pasludinu jūs par Artemiju & Caps!Āmen!Varat Apskatīt līgavas/līgavaiņa profilus! :D
te jau ozj pēc kriminālpanta...
Paldies dzhimbo :D joan_of_arc arī vēlies? :DDD
jā jā, es jau āķēju bruņas vaļā..
Grupņikā :D
Kad viņus vajag, VIŅU NAV.Kad viņus nevajag, VIŅI SARODAS VAIRUMĀ.:@
kā var viņu nevajadzēt???!visur un vienmēr vajag!bljā..Caps...viņš der man! neceri!
ŅEM, bāz maisā. Laimīgi Jums. :)
man nav kā mazām meitenēm, kad ierauga blondu reperi, uzreiz "smuks, es viņu mīlu".un vēl saka, ka izskatam nav nozīmes.protams, KA NAV, bet ja man kāds patīk, tad patīk tāds kāds tas ir un liekas visskaistākais puisis pasaulē, bezmazvai.lai vai kāda frizūra, lai vai kādas acis un drēbes utt.savējais jau vienmēr liksies tas labākais.neviens puisis taču par savu meiteni nesaka "viņa ir nesmuka ar resnām kājām, bet es viņu tā pat mīlu".tā ka..galvenais jau tas prātiņš, domāšana, saprašana un runāšana;))
Man vienu reizi pateica, kad mati par garu, REDZ šim traucējot, un dibenkauli duroties uz āru + pirksti šķībi.tad nu atlika teikt: "*Samierinies vai arī tiec no manis vaļā. "un, kas tad ir ideāls? Ideāls ir kompliments. kompliments cilvēkam. nekas vairāk.
vēl---- es negribētu, lai viņa šitādas tēmas izdomātu fōōrumos ;)
Aici, tieši tādēļ tas saucās forums, šeit runā par visu un ap visu, nav jau ierobežojumu, jo pastāv arī iespēja neskatīties :)es nederu nevienam, jes! :D
vinjai ir jaabuut parisai hiltonei vai kortnijai lovai :D
http://youtube.com/watch?v=Hfl9e53LX_U
pff, parisai hiltonei pat krūšu, nav nemaz nerunājot par smadzenēm un balsi.
čakam norisam ar nav krūšu, bet ir labi šinjoni!
Zanes 15 zelta punkti :Dviņam jābūt:1) garākam par mani -> t.i. garākam par 175cm, principā būtu jauki no 180-193 cm2) labā fiziskā formā, turklāt pietiekami fiziski spēcīgam3) matu krāsa - dabiska, garums.. nu sākot no mazākā, bet ne spīdīgi gludam :D, līdz ~pleciem4) stils - jāpiemīt gaumei, kaut kam individuālam. nevajadzētu būt reperim, man patīk 'alternatīvāk' ģērbtie, bet nevajadzētu būt arī apspīlētās melnās biksēs, viss melns (nu jūs jau saprotat) principā tāds, kā daudzi citi, bet ar ko tādu, kas aizķer5) jāprot vai nu spēlēt kādu mūzikas instrumentu, vai labi zīmēt, vai fotogrāfēt, sportot, skeitot utt. -> jābūt kaut kam, kas viņu ļoti aizrauj6) nevajadzētu būt uzbāzīgam, bet ieinteresētam7) ar labu humora izjūtu8) tādam, kas izrāda iniciatīvu9) tādam, kas spēj samulsināt10) kuram blakus justos ērti, droši11) tādam, kam patīk ieziet no mājas12) ar oriģinālām idejām, kas spētu pārsteigt13) jābūt zinošam un informētam par daudziem tematiem, lai būtu interesanti runāt par visu, sākot no vēstures notikumiem, beidzot par arhitektūru utt.14) nesmēķējošam15) dzerošam ar mēru
es tev Viņu varu ATDOT..
viņai jābūt NEideālai.
ņem Kārli - viņš nevienam neder!
oi. būdīgs, bet ne resns;skarbs, ar stingru raksturu;proporcionāls;interesants;gudrs;saprotošs;kosekvents;valdonīgs;garāks par mani(nepatīk mazi puisīši);kopts;sarkastisks;tāds ar kuru var justies droši;iekārojams;+ ... ... ...runāt jau var, bet kad kāds iepatīkas, tad tāds, kāds viņš ir. šis nu laikam būtu ideāls. :)
yeah, parisa ir ārā no ķurķa, jāsāk bīdīt lietas!!!...
klausoties The Guess Who - American Woman . paarnjirdzu jeegu ar jums!!!
turpinājums.23) Neatvadās.24) Neraksta ar zilo tinti. 25) Labprātīgi guļ viens. :D
Kaa man patīk tas vecais labais teiciens - Ideāls vīrietis nedzer, nesmēķē, nelieto narkotikas, nespēlē azartspēles, nekad nestrīdas un nemaz neeksistē. Jūs par daudz filmas saskatījušies, un tagad gaidāt prinčus/princeses baltā zirgā... Atjās jums antiņš uz āža un tāpat iemīlēsit! :D
Nu manējais ir mans ideāls (uzsveru mans, jo, kas vienam der, tas citam ne), un tās nav rozā brilles. Un patiesībā ir jauki, ka liktenis šitā izspēlējis. Bet vispār, galvenais, lai nekad neaptrūkstas par ko parunāt.
tēma ir par to, kāds ir ideāls, nevis par to, vai to gaida vai nē.visualizēts tēls. kas zin, būs - nebūs.uz radīsies cits - arī labi.
Jābūt tādai, kas saprot mani bez vārdiem, jābūt tādai, kas man neapnīk...+ mati garāki par manējiem un nesmēķētājai...
no pirmā acu skatiena ar kko piesaista;ar jauku smaidu, labu humōra izjūtu;labs sarunu biedrs, ar ko nekad nav garlaicīgi;nelamājas;nesauc mani novazātos mīļvārdiņos;prot izvilkt no depresijas;ar smukām ausīm;kopts;ar skaistiem matiem, acīm;prot pārsteigt;klausās labu mūziku;prot dziedāt, spēlēt kādu mūzikas instrumentu vai labi zīmēt;ļauj man nolakot sev nagus;radošs;prot gatavot;nesmēķētājsja nav pat tāds, tad meklēšu ideālo meiteni
Aklu, kurlu un mēmu, lai varu šo grozīt kā gribu :D
V. Belševicas rindas, kas vēsta, ka "bez mīlestības viss ir mazs" un "maizi negriež nazis ass" attiecas arī uz ideāla meklēšanu, jo ko gan līdz tie visi uzskaitītie kritēriji, ja nav abpusēju jūtu un vēlēšanās veidot attiecības? Sanāk tikai tāda skatīšanās un siekalošanās. :)
tik tālu nav te jāiedziļinās. pasapņot tak nav aizliegts ;D
Tā teikt tiek meklēti savā ziņā ideāla etaloni. - sapņojam*Bet pēc tādiem, ko patiesu grūti atrast!*tōmēr skaisti!
vinjam jābūt:1)niknam uz angļiem;2)sudraba bruņām;3)franču akcentam;4)ne*jošam lamansha kanālā;5)prasmēm auļos jāt ar zirgu;6) fanā par filmām ar luis de finesu;7) nepatikai pret sārtiem un viegli uzliesmojošiem priekšmetiem.
VIVA LA FRANCE!!! :)
Bloodhound Gang - Three Point One Four
hepatīt, pareizājā diskusijā ierakstīji savukomentāru!?
nu es jau vareeju arii ierakstiit dziesmas liriku,bet vajaga,lai klausaas!!! tur savs pipars vinja izloksneejumaa! [noskanja, you know!!!] ;)kaa arii taalu no shiis teemas nau "sliktais pieskaariens" no shii pasha genga un kiss me where it smells funny!!! :D :D :D
XD
Vinjam būtu jābūt simpātiskam, garākam par mani, jautram, materiāli nodrošinātam un mīļam :)**
[ Forums ]
Altongem
AltonTic
© 2005 - 2026, Kaadai/am buutu jaabuut tava otrajai pusiitei? jebsu ideaalaa meitene/puisis, HC.LV.