neko nevar un neko nevajag piedot! cilvēki vnk ir pretīgi iznireļi!
cilveeks ir cilveeks.man skjiet ka piedodams var buut ljooooti daudz kas..es kkad sen izlasiju shitadu aforismu-Ja tevi kāds ievaino – nesodi, Ja tevi kāds sāpina – piedod,Jo arī tu kādu reiz teiksi – nesodi, Jo arī tu kādreiz teiksi piedod…tapec uzskatu,ka lielaakaa dalja lietu un paridariijumus vajadzetu piedot .
manuprāt mūsdienās tā ir palikusi liela māksla piedot.bet protams ir cilvēki kas to var.dara.un cenšas darīt!:]
njaa millji...iisteniibaa man jau liekas ka cilveeks pats juut vai vajadziigs ir piedot...un tas ir atkariigs no cilveeka pasha
piedot vajadzeetu daudz ko,bet tikai ar vienu nosacijumu,ka tas kas luudz piedoshanu tieshaam nozheelo! bet parasti jau nenozheelo,pasaka vaardu PIEDOT tikai pieklaajiibas peec,tad jau labaak vispaar neko neteikt! bet no otras puses,mees paaraak daudz piedodam un sanjemam veelaak veel vairaak meeslus uz galvas,varbuut nevajadzeetu ticeet ka nozheelo!
PIEDOT VAR BET AIZMIRST NEVAR..
Es šitā piedevu gadiem ilgi! Beigās, kad mērs bija pilns un emocijas saskrēja augšā, tad pateicu pietiek un tagad viss tikai uz augšu iet.. Keder pareizi teica! Katrā ziņā tas ir atkarīgs no tā cilvēka, kam tu piedod. Parasti es cenšos piedot - nu taču ikdienā visādi sīki atgadījumi notiekās, bet ja notiek kautkas patiešām nopietns, tad.. ai nu neko!
nezinu. zinu tikai, ka nemāku piedot. un lūgt piedošanu vēl mazāk.
Visu var. Jautājums ir tikai kāpēc. Lai otrs justos atvieglots, tu pats vai abi?
man ātri pāriet dusmas, bet iekšā sāpe sēž diezgan ilgi.piedot varu, itkā. atkarībā no situācijas nopietnības.ar piedošanas lūgšanu tas pats.
katrs, pac juut, ko vinjs var piedot, un ko nee..
krams, nespried gadījumā pēc sevis? ;)
piedot .. var .. lūkt piedošanu ari var ,, bet .. tas viss ir atkarīgs no cilvēkiem.(kā jau iepriekš tika minets) kas tev to prasa vai kam tu to prasi .. un ir lietas ko es ,personīgi, nevarētu piedot .. bet aizmirst gan varētu par to :D .. tas tā .. lūgt piedošanu .. tas ir jāmāk .. jamāk ar pareiziem vārdiem to prasīt .. tā ir sava veida māksla :)
piedot var to ko speej piedot sev ja nespeej to piedot sev nespeej to piedot citiem...
deni2s, nu bet tados palšākos mērogos skatoties tak tieši tā arī ir! un tā nav tikai mana paranoja...
tur jau ta meeraukla ko mees piedodam citiem...
Jāpiedod ir visiem. Cilvēku dabā ir kļūdīties, laigan tas, cik daudz mkatrs mācās no kļūdām, ir tikai viņam zināms. Jo vairāk mēs mīlēsim citus, jo vairāk citi mīlēs mūs. Neizplatīsim naidu, bet mīlestību.
piedot nevar ja apeed emu paiku cits emu!
Man patīk tā doma, ko deni2s teica... iespējams piedošana ir vairāk svarīga tam, kurš piedod, nevis tam, kas to lūdz. reizēm vajag piedot savā sirdī (pat ja pāri darītājs to nav lūdzis) - vienkārši paša sirdsmieram ;) vismaz man tā ir...
otram cilveekam vajag piedot to ko vinsj nesaprot tb nesaprashanu...
ka maz neliekās!?! hmmmm? tad jau sanāk, ka visiem man vienmēr - bez izņēmuma gadījumiem ir jāpiedod...? jo es tak vispār ne sūda nesaprotu. nu neprotu es kā normāls cilvēks dzīvot! a ko man tagad darīt??? :D
nesaprashanu ja apzinaatu izlikshanos ka nesaprot nee...
ak tad re kā! tagad es zin būšu tas sliktais, kas te simulē!?! nu paldies tev vēja māt!!!
metriitis...normaals pacans
[ Forums ]
Altongem
AltonTic
© 2005 - 2026, ko var un ko vajag piedot otram cilveekam?, HC.LV.