Es katru gadu apņēmos visādas lietas, bet nu i, tāpat nesanāca nekas. Tas ko vajadzēja, to jau apņēmos mācību gada sakumā, un pašlaik tas tiek pildīts perfekti (: jesjes.Varētu jau itkā pārstāt smēķēt, bet tā noteikti nebūs mana jaungada apņemšanās.Apņemos būt joprojām tik pat sasodīti pozitīva, jo tas ir elementāri izpildāms. jesjes
daudz ko jau mes solam sev un citiem tajaa JG..bet izpildam nereti ljooti maz no soliitaa :) galvenais jau pildiit solijumus ko tu esi taa patiesi kartiigi arii apsoliijis ne tikai sev,bet arii citiem,jo savadak zudiis uzticiiba :Dpozitiivisms laba lieta-dazhkart to pazaudeeju zem mediju sniegto zinju parlieku lielaa negatiivisma..
apņemos nelietot alkoholu. apņemos būt laba meita un skolniece.mnēe...šito teikumu ņemu atpakaļ :)
apņemos neko nemainīt.
hāa hāa :|
varbuut taa ir pat labaak:D
1) Neattaisnoti Nokavētās Stundas - zero. (kaut kas neticams! :D)2) Apņemos iemācīties Franču valodu.3) Pa sakrāto naudu nopirkšu jaunas Klavieres ^^*
pēc 2. punkta izpildes, apņemies man arī iemācīt ;D
Mana serde vēl padomās :) :P
vipii vii
sagaidiju skaidrā..... a next day zvana priekšnieks - nāc dzert! & sabīdi marijuānu :DDmņe hohma, no zavtra, tb sevodņa nebudu na rabotje :DDD
Es apņemos vairs tik daudz nesēdēt internetā,bet vairāk mācīties viskautko:]]
man žēl, bet nebija laika neko apņempies.galīgi aizmirsu!:p:DD
Es apņēmos iztīrīt savu istabu. Ar to tad arī sākšu. Kaut kad.
Es katru dienu kaut ko apņemos izdarīt, nu tad iespēju robežās arī izdaru ^_^ Negaidu jaunu gadu lai kaut ko apņemtos :D
Svinīgi apsolīju nelietot alkoholu...Tās bija ļaunākās 20 minūtes manā mūžā! =D
nē! šogad es tā nedzerstīšos..
Es ar ceru ka nebūs tik traki kā pagājušajā gadā! Nemaz negribas atcerēties...
kapec biezhi,ljoti biezhi mes tieshi JG apsolam ka mainiisimies,kljuusim labaaki vai kaa savadaak?bet tachu nesakaas jau jauna dzive,viss jau iepriekshejais turpinaas,tikai mes noperkam citu kalendari kur ir 2007.g.bet parejais jau nekas nemainaas;D
TAGAD PALIKSIM VIENU GADU VECĀKI! o.0
Es apsolu neko neapsolīt jaunajā Gadā, bet vienmēr atbildēt tikai ar "jā" vai "nē".
apnjeemos apnjeemos....apnjeemos svineet katru gadu savaadaak :D:D:D shii gada saakuma extra-nedzeeru sampanieti..to kaads izleeja :D:D:D
es apņemos apņemties kkko nākošo 365 dienu laikā! ... vismaz mēģināšu!
Es apņemos neapņemties neko.
tikt franchu legjionaa!
Aizlidot kosmosā. jesjes (:
es apnjemos vairs nejautaat shaadu jautaajumu.
[ Forums ]
Altongem
AltonTic
© 2005 - 2026, soliijumi JG?;Dko esat apnjemushies labu izdariit shajaa gadaa vai vnk ko izdariit?, HC.LV.