esports.lv reklāmas piedāvājums

30.05.2007 20:17:59 aizsāka deni2s
6 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
deni2s, 30.05.2007. 20:26:10
Komentāra reitings: 0

Palasījos http://www.esports.lv reklāmas piedāvājumu:

Citāts: "Iespējams ievietot arī „bagātā formāta” reklāmas, piemēram, slīdošā rinda, karogs, lidojošā reklāma, iznirstošā reklāma un citi ."

Man vēl patiktos ienirstošā reklāma, aizlidojošā reklāma, aizbraucošā un šļūcošā reklāma :D Un karoga vietā noderētu palags, vai baltas apakšbikses :D

dzēsts lietotājs, 30.05.2007. 20:42:33

domā tur ielikt hc.lv reklāmu?

deni2s, 30.05.2007. 21:03:40

Nē. Vairāku iemeslu dēļ.

keder, 30.05.2007. 21:09:38

es gribeetu šļūcošo kubik reklāmu =D

sava veida sports ar jau tas ir.. ;D

dzēsts lietotājs, 30.05.2007. 21:16:07

nu jā.. iznirstošā reklāma jau toč ir kkas ļōti iznirelisks! es domāju, ka visām politiskajām reklāmām vaidzētu būt iznirstošām, jo uz viņām vienmēr virsū ir kkadi pretīgi iznireļi.

dzēsts lietotājs, 31.05.2007. 10:46:06

nespraud batons ausīs. esports.lv mājaslapā ir labāka sporta mājaslapa latiešu mēlē. :)

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
If you want safe betting tips, single bet predictions, or to understand terms like double chance and under 3.5, check out Xtabet — your trusted guide to the richest betting companies in Nigeria and top football betting sites.

Thomas

Hi, I’m reaching out because we help brands connected to rus.hc.lv build authority on Instagram. We use our customized AI system, mixed with natural manual interaction to drive niche-relevant followers to your page safely. Open to finding out more about this? Gemma

Gemma Marshall

Grateful for your help!

Larisanix

ienāktreģistrēties