mmm, man ar patiik taa dziesma! :**
50CENT - GANGSTA (galvenais neklausies, ka citi teiks šī tēma ir bezjēdzīga. forša tēmiņa!)
Manas mīļākās grupas ir slipkNot, Kojan, metallica, MM, bet pati mīlākā ir Linkin Park, jo tas ir tāds metāls. Man mamma jau sen pārvākusies citur dzīvot, jo vnk nespēj izturēt tik smagu mūziku. Vēl man patīk braukāt ar divriteni un spēlēt paslēpes, kā jau visiem mana vecuma čaļiem, bet no meitenēm gan man tā bišķit bail, es vnk nespētu iedomāties, ka kāda cita cilvēka mēle ir manā mutē.un kā tev iet? kur tu dzīvo? varbūt iedod numuriņu vai skype neimiņu, varētu pačatot. Mums noteikti būtu daudz par ko parunāt.
mm, Tu doma, ka vareetu parunaat?:D nju nez...:) a cik tev gadu??:D
Emosavle pāries uz EmoSlave!
Vai ne? :D
Nju lap, vari atrakstiit 22484298
šausmas!
fāāk, trīs bezjēdzīgas diskusijas šitik īsā laika peroidā :oVo tev ir iekšā,un krāniņš nost :p
Emosavļuk, adresīti arī uzrakstīsi?
arī personas kodu,tēva vardu, un ja nav grūti- bankas konta nummuru ?[o]
"Vēl man patīk braukāt ar divriteni un spēlēt paslēpes, kā jau visiem mana vecuma čaļiem, bet no meitenēm gan man tā bišķit bail, es vnk nespētu iedomāties, ka kāda cita cilvēka mēle ir manā mutē."Kārli, es tiiik ļoti smējos! Sasodīts, tu man esi uzlabojis dienu. Danke. :)
Jā kārlim ir talants! :) :D
Man patīk skūpstīties!
mammu?
MCR - ''Demolition Lovers"
dexter danger - alta mesa drive (acoustic)
Smashing Pumpkins - Today
together we will live forever. clint mansell
sanctimony-sounds
Grupa: SoulflyDziesma: System of a Down - ShimmyKgan parasti klausos kko pavisam citu.
soulfly & slipknot-jump da fuck up.escape the fate-my apocalipseun protams helena kozlova-vardes. :D
AC/DC - Thunderstruck, T.N.T., Back in black un principā jau arī visi pārējie gabali.. :DVēl patīk Suede, Placebo, Ufogrupa. Ā, un ļoti - Blondie. Vēl kaut kas arī, bet nu es neatceros.
Nirvana - Radio frendly unit shifter
man daudzas grupas patīk, nav konkrēta
Visi vecie, beigtie narkomāni... :) arī dzīvie narkomāni spēlē šo to klausāmu. . . Man ir daudz mīļāko!
http://myspace.com/angelreichtur tā pirmā, kas skanēs, nu nu tā, ko drīz dzirdēš dzīvajā.. nu ja nopietni man ar patīk daudz grupas un nav vienas konkrēti, bet augstāk minēto pašlaik gaidu visvairāk..
Grupa - Cradle Of FilthDziesma - Death From Above - you're a woman, i'm a machine
Easy Star All-stars - Paranoid Android
joprojaam http://uk.youtube.com/watch?v=IjpMIhK9ego un http://uk.youtube.com/watch?v=eRDty052c2c -abas vienu otru papildina...
Radiohead --> nespeeju iedomaaties neko labaaku!!
Grupa:Stam1na,Jamie CullumDziesma:Stam1na - Paha Arkkitehti Lai nu kā Kārlim cepumiņš:D
uhh, bt ja mēs nopietni pieejam šai diskusijai, tad pēdējā laika mīļākā grupa jeb, precīzāk, grupas ir explosions in the sky un mīļākā ir viņu dziesma The only Moment we were alone, un Sigur Ros. Viņiem man laikam visvairāk aizrauj dziesma Ti Ki.
īstenībā man tādas nav..bet tā kā izdomāju atcerēties vecos laikus tgd.pievērsos - "30 seconds to the mars" - The killun arī "Gorillaz" - Clint Eastwoodvar pakalbasīties, un arī pagruzīties. :)
mīļākā dziesma skan drausmīgi pockemoniski! bet par krutāko prodžektu ever, jau vairāk kā desmit gadus uzskatu nine inch nails, un šai sakarā diez vai kas mainīsies. kā nākamie varētu sekot kkas no jungle/ragga jungle.
Grupa: Carpathian Forest
the fall of troy-dark trail
emm manas miiļaakaas grupas ir: Nirvana, Metallica, AC/DC, S.O.A.D
diezgan daudz un dažādi..bet peedeejaa laikaa tā teikt piedūris ir ost 2002 gada filmai solaris...
peedeeja laika miiļākās grupas ir :From Autum to Ashes-delusions of grandeur!!30 seconds to the mars-beatiful lie ;the kill
[ Forums ]
LeeSax
Vernondob
SimonSax
© 2005-2026, Kāda Tava mīļāka grupa, dziesma? :)), HC.LV.