TROBELS - Caurums (M.I.R.)
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2020638009he.
Es domāju, ka tev vajag tikai pacietību un palūkoties foruma tēmā "Ko jūs šobrīd klausāties?" Atradīsi daudz latviešu un ne tikai latviešu labas dziesmas (:
-CEĻARULLIS - Sitam suņa naglas (alb."KĀ GARŠO ASFALTS'')-POMIDORNIJ SUO - Apēdu zivi (palika slikti)
/oj... labojums - POMIDORNIJ SUP/
LabvēlīgaisTips - NaukšēnuDisko!!wōōōt :D
SILS-trust
Dzelzs Vilks - Melni Putni ^.^*
strops -melnzeme [hgx]
Trobels - Cirks jeb Cilvēks - lielgabala lode
Līvi - Cigarete, Rums, meitene un zaļa zāle
nēēēē.Dzelzs vilks - Klau, kalu cik sēri zvana:D
NSRD- Mans baklažāna kungs
Inokentijs Mārpls - Eu Priekšniek
oi725 - VTTL!!!!
When my authorities fall-->(ko es varu zaudet)->es neesmu paredzets->pasmaidi,paraudi,paguli,pietiek
Dakota - Dzeltenie AizkariPrāta Vētra - Mana DziesmaRePublic - StrelnieceTobago - Dullaa LullaMuzikaalais teaatris - Ta gribejas man saules lekta Vēl daudz un dikti, bet šīs ir tādas inčīgākās. ;D
Embrijs - ēdiens
jap,embriju es arī ieteiktu^^
Neviens Nezin - Cigarete padauża, mirkla vajums.
pp- tas nau taisnīgi
Shalle - ārsti
kriegopfer- kokimm~
Metronoms (Aldis Shteimanis) - Asaru krelles (Naak nakts)šito nezināsiet! :)bet dziesmu "ēdiens" es arī ieteiktu!inokentijs mārpls- sitiet latviešuskukaiņi(zkv)- oi garīgaisLabvēlīgais Tips- kokiPienvedēja Piedzīvojumi- cilvēks ar trepēm.Tanku Dūre- dzīveVoiceks Voiska- KPT3Barrel- TATU foreverDzelzs Vilks- Dibenā rautais diskoImants Daksis- koksnu no katra pa biškam!
daudz koki. =D
melankolik- atbildes meklējot.
www.smeldze.com bet vinji nav ielikushi labaakaas [kaut gan 60 kg ir pat klips :)]
punch visas pēc kartas ;)
Indygo 7th day.
Piekrītu capam + Dzelzs Vilks - Balerīna, Mēness
Kunt - Be-Foreai, oldschools.. atceros kā kkādā 2001 jāņos undīnē bij koncis pa dienu, un pasaules valdnieks pie kunt ar vienā dziesmā ārdijās. tas toč bij rēcīgi :D
Apvedceljs ;D
velves-negulimetronoms-nak naktsun vienoziimiigi-JUMALO[linga un suitu sievinjas];D ;D ;D
Loop - unborned
Dzelzs Vilks - Speeleejoties ar sevi spogula priekshaa.....
aurora-sadauzītais bundzinieks..vairāk emo nekā vairums ''emo''
Līvi Opus Procik atrodi tik noklausies, kura iepatīkas klausies vēlreiz...piedūrīgi veči
[ Forums ]
LeeSax
Annotationsatb
Artisanpwo
© 2005-2025, iesakiet kādu labu latviešu dziesmu :), HC.LV.