man liekas, ka man uz HDD pat ir viens albūms.. nūū lai neteiktu neko vairāk, ta iztiksim ar vienu vārdu - nepatīk! bet riebumu neizraisa..
Nepatīk.
kaapeec ne?tikai jautaajums...
Nepatīk - tāpēc, ka draņķīga mūzika..
kaa kuram...
:)
:)...
ne nu gluži draņķīga, vnk nekas īpaš. tapēc arī nesaista..
Kāpēc nepatīk? Atbildēšu ar pretjautājumu - kāpēc viss? Nepatīk un tas arī ir viss. "Tāda nu ir šī mirkļa struktūra". Turklāt pop punk man patika tad, kad man bija 14 gadi.
manuprāt, šādas tēmas ir jādzēš laukā. Tikpat labi es varētu uztaisīt 1456897475 tēmas, kuru pirmie 3 vārdi būtu ''kuram patīk grupa ....''Nē, man viņi nepatīk.
nogrieza,izbalinaaja matus idiņš.tapē vairāk nepatīk :D
keder XXD akjel.nepatīk,jesjes un ne ar iepriekšējiem ne tagadējiem matiem :D
hehe taisniiba..nepatiik tagadeejie mati..:p
caps, arī mn tā bija pirmā doma, kad vakar vakarā ieraudzīju šito diskusiju.nē, man viņi nepatīk, patīk tikai divas dziesmas un viena no tām tikai klipa dēļ:)neks īpašs..
veinā maisā ar Tokio Hotel.
miniet vai patīk vai nē.
nepatīk.
aiciZ 100% ka patikaZ :D jesjes. :> da labi, muļķojos (:
jautajums bija kuram paatik-nevis kuram nepatiik :D ai,vienalga-manii neizraisa interesi:D
Dzirdēju viņus Tallinā kad uzstājās Metallica, nu viena dziesma patka, pārējās dziesmas likās visas vienādas :/Nez, mani neiespārdija šī grupa.
pag tie ir tjip chemical brothers tjip???
NĒĒEEEE ak nēee, šī tēma...nepatīk
nee my chemical romance ir pavisam cita grupa....taa kaa es dziivoju anglijaa vinji ir baigajaa topaa UK..nezinu kaa ir lv...bet gan jau vinji buus bishk bishk populaaraaki veelaak ....
latvijā ir cilvēki,kas uzskata,ka mcr ir emo.to cilvēku starpā tā grupā ta nu arī ir populāra.
uk trafka ar pa lēto :P un tur arī baigai topā bija green day, kad viņiem pedejais albums iznaca.. so fucking what? muzikas kvalitāte kā tāda ne vienmēr ir tieši proporcionāla popularitātei..
nu ja UK to grupu sāk klausīties 12 gados, bet te Latvijā 14 gados. jā jā taisnībā - Bļ* ! :D
vaj arī drīzāk sanāk LĪDZ!
MCR man liekas Latvijā tagad ir baigā topā!
aici,nevajag te dirst un saliidziinaat mcr ar tokio meeslu!!! taas ir atshkjiriigas lietas!!! nav taa,kad es vinju muuziku dzirdu,es raudu.. bet man patiik
nū - man nepatīk!
Pfff...blaa blaa da blaa de fuck de blaa...Citiem vārdiem sakot...A man pohuj... :P
ja jau te pohuj,tad kaada jeega tev ir apgruutinaat savus kuslos pirkstinjus un rakstiit sheit ko??? ;)
Artemijs gan iebrauca auzās, Metallica Tallinā iesildīja Bullet for My Valentine nevis My Chemical Romance.
a man pohuj uz maniem pirksiem... :DLabi sorry... bik tizls esmu... bet tas tā...personīgi es neklausos... Bet kas grib lai klausās... Neiešu jau teikt ka visi MCR fani ir tādi šitādi vai velnsvinjzin kādi... tas būtu stūlbi kādu nolikt tikai taēc ka šis klausās... ko ko redz neklausos es... Ak jā... un vēlreiz... man pohuj... :D
nu jaa,skaidrs :D
Bullet for my valentine jau ir gandrīz tāda pati grupa:DDnu tāda, kas man nepatīk:DD
tokio hotel ir meesls -piekriitu...nekaa jauna un laba vinjos nav..mcr ir pavisam savaadaaki...daudz daudz labaaki nekaa th....tas nu tiesa
ha..vinja vnk domaa, ka juus te latvijaa atpalikushi un nemaz nezinat, kas tie taadi ir..:D :Pkhm..pie mums tuubijiem vinji nevienam nepatiik..xD
bet pie mums nevienam teletulbiji nepatiik ;)
patiik gan..es tak zin..:D
jaa kaads tev to teica,tad vinjsh vienkaarshi tev sadirsa,lai tiktu aatraak no tevis valjaa.. taa ir!!! ;)
aa..nu skaidrs..cik miilji..^^
nu es tach nesaku ka juus par vinjiem neziniet...logjiski ka zin....neuzskatu ka juus esat kaut kaadi atpalikushi ....vienk te bija saakushi rakstiit par th, kuri ir meesli....:D
bāc....kāda viedokļu vienlīdzība,jūs mani fascinējat!!!
neluuri,shii nav teletulbijpasaule (neatceros kaa vinju tur sauca) shii ir planeeta zeme.. un te taa notiek!!! jaa, tokio hotel.. tas tieshaam ir meesls
kaada viedoklju vienliidziiba? :Dstulbaa musha-taatad visas grupas,kuras tev nepatiik ir vienaa maisaa bazhamas? nu visas vienaadas?par grupu-man pirmais albums patika vairaak,tgd tas,ko vinji speelee ir galiigi kakaini
Mam no grupas..MCR.....dazas dziesmaas patiik..vinji ir normaali...nu man ta skiet..=D
nevermind - tak nē!:Dtiaki man lieks,ka tieši tās abas grupas ir vienā maisā metamas!bet ne jau visas ;DD
musha,neapvainojies,bet tevi pashu vajadzeetu maisaa baazt!!!
patika..:/ tagad taa-normaali :)
njaa man arii agraak patika...bet no vinjiem man ljoti patiik dziesmas Helena un I'm not okay...:P
uu,maisā?nu labi.bāz!
nosarku!!! stulbaa musha: "nu labi.bāz!" ;D
kad uznāk mellie - klausos visu ko.panic!at the disco ieskaitot.palaimējies,ka tāda veida mellie man uznāk labi ja reizi divi mēnešos.nav slikti, bet labi arī nav.viduvēji.
haha..jaa panic!at the disco ar ir OK..nu jaa arii man Helena ljoti patiik...;)un par to masaa baazshanu man vieniigi smiekli naak..tas arii viss...:p
man smiekli nenaak
njepatiik....,bet klausiities war.....unj Tokio Hotel ar MCR vienaa maisaa naf baazhami un TH naf njekaads meesls
tas laikam ir lāsts!visas tizlākās tēmas turpinās bezgalīgi!
man gan patik...
lil emo - nu tad vari tālāk patīt.
nee,tokio hotel ir meesls.. drosh,ka saapiigi tev to dzirdeet,bet taa ir! ;) taa domaa vairaakums.. lai slava tam,lai slava tam
Nē nu man patīk MCR. Pat ļoti.Visas viņu dziesmas, un JA KAS Gee tagad akal ir melni mati, un Jauno gadu viņš sagaidija jau ar malneim matiem. :P
vooouv! tad jau tas mēsls (mcr mūzika) paliek klausāmāka, jo mati tak atkal melni. ak prieks! :)
un JA KAS, tad KAS ir Gee??:D
es ar nezin
dogs ui jā :D sajaucu, sorry.
doh.. gee ir Gerard Way. Sōlisc. :D
ā jā,tas visiem tak jāzin,kā varēju neiedomātiesgei
Šie mākslinieki man nepatīk un es viņus neklausos.
Nē nepatīk, bet nu nevienam jau tas iipashi neinteresee :D
a kāpēc Gee?? ja jau Gerards vai kā viņu tur..!?
nu faniem savi saīsinājumi.kas to lai izprot kāpēc Gee
euu bet mati viņam KĀDREIZ bij labi :D
Gee tapēc ka tas saīsinājum svai kkas tāc. :D
āa džīi? :DDDD
Nē gī. :D
fak
stulbaa_musha ja jau tev tikai divas dziesmas no mcr patiik ja tu nezini kas ir gee un j atev vispār tā grupa īpaši nepatīk tad kāda vella pēc tu draugiem.lv esi viņu domubiedru grupā?!?!?!?!?!
vinjam joprojaam ir blondi mati...padziivo anglijaa un redzeesi..:/
oo tu dzīvo anglijā ōoo vaaauv vaaauv foršāaa :DD
A bet jauno gadu tai skvērā [kādā tur skvērā. :D laikam time vai kā viņu tur.] viņam jua bij melni mati..
tas bija iepriekšējā jaunā gada ieraksts ;DD
kas. kas, kas??jau kādu laiku neesmu un tie tātad ir paveci komenti.and so?? kāpēc lai es tur nevarētu būt??DOMUBIEDRI - zini vsp ko tas vārds nozīmē un kas šajās gripās notiek??man liekas, ka nekur nav rakstīts, ka es tur nevarētu būt!;p
UN, tajos domubiedros cik atceros - nebija diskusija ar nosaukumu "Gee - mans varonis.luv ja!:*:*:*" tak što - nezinu ko tas nozīmē bl*e;P
nu ir ok , agrak jau baigi fanoju , tagad visapr nevelk...baigas komercjalisms ka jau viss parejais
tieshi taa pagaajushaa gada....shogad vinji taisiija ziemassveetku noveeleejumus kopaa ar taking back sunday...hahaturklaat ar blondiem matiem (¬_¬)
ō es uzminēju :D
agony_ nemuldi daudz, ja!?Tu nevis uzminēji, bet zināji:DD
kā tu uzminēji? patiesībā esmu viņu fane jau ilgāk nekā šī grupa pastāv. kad iemācījos rakstīt, sāku rokās griezt MCR, pārējie bērni smilšu kastē domāja, ka kkas ar mani nav o.Obet tad, kā jau pareģoju, uzradās šī dievīgā grupa. iegādājos katru viņu albumu, katru t-krekliņu, ībejā pasūtu grupas dalībnieku persōnīgās mantas. nesen iegādājos gee (es kā īsta fane zinu,ka tas domāts grupas sōlists) izlietoto košļeni. vēl tagad nevaru attapties no laimes!ā man ir arī visu jauno gadu ieraksti, kur redzami mani mīluļi.neņemt vērā iepriekšējos komentārus no manas puses. redz tak, ka mīlu šo grupu. mcā mcā
nu fak :D sviests :DDman personīgi my chemical romance nekad nav patikuši.godīgi sakot, man nepatīk neviena grupa kura nav spējīga dziedāt normāli :Danyway, par gaumi nestrīdas
nav ne vainas!
agony_ tev ir arī viņu 2009.gada albumi??laimīgā!:))
baac nu varbuut veel pakaries no prieka agony..izlietotu koshleni..varbuut iegaadaajies izlietotu toletes papiiru..tad buus veel superiigak
tu tēlo vai tiešām esi tik stulba un domā,ka tas bija nopietni?? xDDD
ienīstu to grupu
logjiski ka jokoju blje neesmu nekaada lose..vnk te cilveeki beernishkiigi paliek
manupraat tu pat nezinu to grupu
nezini****
ienīstu my chemical romance, tāpat kā panic at the disco un visus tos mēslus
es parasti nerunāju par lietām,ko nezinuvot panic at the disco-tas ir vēl briesmīgāk :D
ĪMO muzons :D :D
šām grupa nāk no krievijas?
nu nav jau nu gan my chemical romance taada kaartiiga iimo grupa
''īmō''
nu suudiigi,ka tu dziivo savaa mazajaa iedomu pasauliitee un tev nevar neko iestaastiit ;)
es vai? dzīvoju jau arī savā mazajā iedomu pasaulītē...nesaprati kā es biju to ''īmō'' domājusi.nekas ;D
tiešām neuzskatu,ka viņi būtu īmō :DD
anglju izloksne..peedeejais shits..ja latviski ir emo tad arii ir...angliski ir imo..twatsman visp pohte viss liekas tik smiekliiigi..jautaajums bija vai patiik..nevis vai vinji ir emo style...vnk paintereseeties
ja jau TU tā saki,nekad vairs neteikšu īmō xDDnākamreiz veic aptauju uz ielas ;)
sauksim emo kulturāli, par retards :)
diezgan amerikaaniski
sumfin_amazing - vai tad pati šī diskusija nav bērnišķīga??pati jau to visu aizsāki:p
xD
Jaa uzsaaku..es tikai saku cik paareejie beernishkiigi ir..
Vispār, kam domātas anekdotes? Ja gribi pasmieties, palasi diskusijas hc.lv :DDD
mcr nav ne emo nekas cits... vnk kults kas leenaam pakļauj lielakas cilveeku masas... tur muuzika nav svariigaakais... tekstos ir lielaakaa vertiiba... protams stulbais cavallo vinjus komercilazeeja, bet vinji bija pelniijushi vairaak naudinjas... labi es labaak aizveershos jo juutu ka diemzheel LV ienoost mcr... pashi vainigi =]
patīk tag jau tikai viena dziesma kura man parasti uzlabo gariīgo un liek stulboties...XD ------ >> i'm not okay
Pirmkārt - MCR nav nekaadi emo. Vinji spēlē roku un altenative! Un dažreiz vajag arī ieklausīties dziesmu vārdos. Otrkārt - nespriediet par viņiem pēc dziesmas Teenagers.. P.S. My Chemical Romance ir mana mīļākā grupa
Un parasti MCR faniem riebjas TH. Tā kā vinji laikam nav vienā maisā bāžami!!
Teenagers bij normāls gabals, kad pa SWH skanēja. Baigi patika tas takšķis pirms piedziedājuma.. :D Bet nu pirms pāris dienām redzēju viņus pa TV šo te spēlējot MTV EMA un tur visai patizli likās tas viss.
par shito klipu 5 acis. joprojaam.http://www.youtube.com/watch?v=duTBl5JH7pg
normāls man likās tas under pressure kaveriņš un dziesma Thank You for the Venom.bet nu komercija kārtējo reizi dara savu.
man tiik īpaši helena.
mmm...Patiik:)xD
14 gadīgā māsa klausās vinā gabalā...man jau sāk uz nerviem krist... ttd laikam nepatīk
aāhhh ta taču ir emo mūzika! es tadu nespēju klausīties!
Emo mūzika xDMani nepievelk. Pārāk vienveidīga un lēna šķiet... būtu pirms gadiem 5 par tādu dzirdējis, tad varbūt parautu...
Agrāk ļoti patika, bet tagad nekādu emociju.
mani shii grupa saista un loti patik...aicis - Tokio Hotel un MCR muzika un stils ir ljoti atshkiriga. TH ir bernishkigi.MCR ir daudz nopietnaki. Bet tas ir manas domas.perosnige es esmu PAR!
Ko es esmu ievērojusi-meitenes,kuras raksta ,ka viņām patīk MCR vai nu bildējas no augšas,vai arī ir ģērbušās melnā un ar melnām acīm ;)
Nēe, man ļoti patiik MCr, super grupa, man visvairak patik dziesmas I dint love you un I"m not okay...:** Dieviiga grupa!:))
Viņi nav emo. MCR spēlē alternative un rock...
Nu, ja, ka nav, piekriitu Annai!:)
ramatahatta, pati tu esi draņķīga!!!! ES DIEVINU MY CHEMICAL ROMANCE.... :)
es pat brīnos, kā viņi tik superīgu mūziku var radīt.... :*
paaudzies meitenīt...
pati negribi paaugties??? Man tad vismaz ir 14 .... :P ccukca! (tu protams) :D
tb pats...
gandriiz jau 15
a tad cik man ir?
Ak dievs!! Atkal jau tā Annija :-o draugiem.lv MCR domubiedros jau tevi jāpacieš.... un tagad arī te :-/P.S. piekrītu dr.
fuckingprincess- fucking liela un gudra ;D
emo,vai ne emo,man vienalga.es mīlu dziesmu The Ghost Of You.bet grupa man nepatīk,un nepatīk pārējās dziesmas.viss.čau.tēma man arī nepatīk.
dievinu.. mana miilaakaa grupa.. bet katram jau savs viedoklis.. :) un tur es piekriitu ka th ar mcr nav vienaaa maisaa baazhami.. jo th ir peedeejais meesls.. atvainojos.. :|
smaidiņšpiedodiet, nenoturējos :>jā, lāsts turpināsies mūžīgi
ahm. Hmm.MCR. man patīk 2 dziesmas - teenagers (jo var dziedāt līdz) un famous last word., jo patīk sākums.pārējās dziesmas ir visai līdzīgas ;)bet daudz labāka patīk citas grupas/dziedātāji.ā. un par to UK topu.topi SUCK ONN.ja dziesma topā ir 1. vietā un viņa īstenībā ir galīgs mēsls, tad varu derēt uz savām mīļākajām zeķēm, ka pus tautai viņi patiks tādēļ, ka redz viņi tač ir topa 1. vietā.Lol xDtiešām. xDDDDD
Nepatīk.Manuprāt viņi vnk nemāk radīt mūziku.Banālas dziesmas.Melodijas nav.Klipi - varu atrast vismaz 10 tādus pašus.Viņi sevišķi neatšķiras no citām šādām grupām.
patik dazas dziesmas. bet mcr nav tik slikti. ir daudz sudigakas grupas.
Man patik MCR un tadelj es butu sliktāki par citiem, kas klausas citas grupas. Katram savs.
Nepatīk.Ā, te laikam varēja rakstīt tie, kuriem patīk. :D
[ Forums ]
RobertSax
Richardcaf
© 2005 - 2026, kuram patiik my chemical romance???, HC.LV.