Šo piektdien, 18.aprīlī, plkst. 21 Radio SWH iknedēļas rokmūzikas raidījumā "Radio SWH Rokšovs" tiks izziņots vēl viens šobrīd pasaulē ļoti populāras rokgrupas koncerts Latvijā.inķeresno, kads zin? ;)
Varbūt apstiprināsies baumas par Foo Fighters?
Es gaidu kad Fontaine festa rīkotāji paziņos hedlainerus. Klīst baumas, ka būšot kautkas grandiozs.
Tipa Rage Against the Machine esot salasījušies uz pāris končiem un Fontaine gribot ielūgt, otrā variantā iespējams Sex Pistols, bet tos negribu! Labāk, lai apstiprinās par Rage iespērienu! Nezinu moš baumas!
Foo fighters arī būtu labi!
es gribētu fall of troy .. tas būtu vnk ideāli !
endo, tas tak nebūtu lielkoncerts.Jā, es paredzu, ka varētu būt foo fighters, jo cits nekas prātā nenāk.
endo po, ka tik ir kāds, kas nav īpaši zināms plašākai publikai.
taadas grupas ka fall of troy diezvai tuvakajaa laikaa brauks uz latviju
breds pits ar nebrauks!
bxz - http://www.hc.lv/afisa/koncerti/2606/
pilnīgi debīls festivāls ar smieklīgām grupām..kamon regeja zvaigzne..šausmas..vienīgais uz kuru došos šogad ir fonofests-pa manam viskulturālākais no festiem. un uz zvēru piespiedu kārtā..arrrrghhh..
nu kādi pistols? tad jau labāk PIL.
Linkin Park, mēsls... varēja jau ko labāku.
Tomēr manas lūgšanas ir uzklausītas...
Pistols ir labi tad kad vinji bija labi, man ir nesens sex pistols koncis- nepatika. Sex pistols bez Sida nav sex pistols.:(
Velns, tikai tagad izlasiiju, ka tas ir Dex pistols un nevis Sex pistols kaa domaaju.:(
ehh..nezinu kas tur brauks uzspeeleet, bet labi jau buutu ja rage against the machine buutu...bet nu hvz...stipra shauba.nezinu gan kā šovasar būs ar festiem, bet uz kādu jau došos.../me uzsmeekjee :D
[ Forums ]
RobertSax
Richardcaf
© 2005 - 2026, Gaidāms vēl viens rokmūzikas lielkoncerts Latvijā, HC.LV.