Spēlēju elektro gitāru vienu gadu. Draugs spēlē bass gitāru apmēram 1.5 gadus. Vajadzīgi +1 elektro gitāras spēlētājs un bundzinieks. Gribam spēlēt punk, pop punk un dziesmas tādu grupu kā Offspring, Sum41, Blink182 un tā tālāk. Meklējam jautrus puišus ar spēles pieredzi, kuri spēlēs priekš prieka un kuri centīsies sasniegt kaut ko. Arī laika pavadīšanu kopā. Nacionalitātei un dzimtus valodai nav nekādas nozīmes. Dziesmas rakstīsim un dziedāsim angļu valodā. Jautras dziesmas var arī krievu un latviešu valdā.)) Jūsu piedāvājumus un jautājumus rakstiet PM! Gribētos jau sākt šitā, vai nākamājā nedēļā. Gaidam.
veltiet man dziesmu. tad apdomāšu piedāvājumu :>
un kapēc tikai angļu valodā?
2dzellone :)))))))))))))))))))))) interesents pieprasijums2endoo jo angļu valoda ir vispiemērotāka.
diezgan aprobežoti.es spēlēju giču un man ir teksti japāņu valodā - japāņu pankrokam bet laikam neder :D zukatokiari schwaaaaaaa
bac, japanju panroks ir labais, riktigi shizigi cik sanacis dzirdet, gribu dzirdet endo
2endo :))))))))))))))) japāņu? Baigi labi ))))
japīšiem viss ir vnk ūber oriģināli ;)
Pankroks ar divā'm gičām, tas gan būs profesionāls pankroks :D
smalki
jauki!
2lieliskais kārlis: protams ;]]nu ko, nav neviena brīva gičas spēlētāja?( vai bundzinieka?
ja es mācētu giču spēlēt, bet nav pat fendera:(
Jau vajadzīgs tikai bundzinieks! Varbūt kāds gribētu sākt splēlēt bungas? Pagaidām treniņš būs repeticijās, mājās uz dīvāna un varbūt būs rezultāti...Vai kurš vēlās? ))
lunchboxavenue - ja tu nesaprati es tikai spurdzu par to., jo pankrokā nav ko darīt 2 gičām, kur nu vēl pop pankā, bet nu, lai jau jums veicas.
>> jo pankrokā nav ko darīt 2 gičāmNu, nu, nu...
rxx, es pateicu kko nepareizi?
Paklausies Kārli kādreiz Television - http://www.youtube.com/watch?v=5bMC8DloyJU
tu man gribi tgd ieskaidrot, kas tas ir punk roks?
es apmeram zinu kas ar sho grupu (ja tada vispar radiisies) notiks...
busim atklati ka Offspring, Sum41, Blink182 ir noiets etaps., un taisit kadu bliezienu uz tadu grupu muzona ietekmes un ( drizak spelet lidzigi) ir jabut ahuna zemam IQ un vnk sistam galva tas vis i reali noiets tepats nu liekat tas grupas miera - ja tew patik poppunks tad ir ahuna daudz citu SEXiigu piemeru pedejo 3 gadu likaa kautvai kaa Paramore, All time Low, da labi i simtiem grupu un ja no vecajam tad vareji pieminet arii New found Glorry, un karli iiso, lielaka dalja Pop Punk grupu ir 2 gichas, nu tas taa...
jā robīt ņemsim par piemēru in the box :D
[ Forums ]
LeeSax
Vernondob
SimonSax
© 2005-2026, Punk / Pop punk grupas izveidošana., HC.LV.