Iznāks žurnāls "Liepājas Vēstules"

Anda Pūce, SIA "Kurzemes Vārds" projektu vadītāja, 14.03.2010., 14:46

Izdevniecība "Kurzemes Vārds" sagatavojusi savu dāvanu Liepājas 385.dzimšanas dienā visiem liepājniekiem, Liepājas skartajiem un mūsu pilsētas faniem, jo pirmo reizi iznāks īpašs, krāsains žurnāls "Liepājas Vēstules".

Iznāks žurnāls "Liepājas Vēstules"Žurnāls tapis, strādājot izdevniecības "Kurzemes Vārds" radošajai komandai un žurnālistiem, piesaistot vēsturiskos konsultantus un autorus no citiem izdevumiem, lai kopīgiem spēkiem sagatavotu saturīgi un vizuāli krāšņus stāstus gan no pilsētas vēstures, gan tagadnes, cenšoties ieskatīties arī nākotnē.
Lasītāji 64 krāsainā žurnāla lappusēs varēs uzzināt par to, kā liepājnieki dzīvojuši 17.gadsimtā, ko par pilsētu laiku lokos domā mācītājs Jānis Bitāns, vai Pauls Makss Berči spokojas savos namos, kā Liepājā netrūkst aktierim Egonam Dombrovskim un kā pilsēta, iespiedusies starp ezeru un jūru, centusies apgūt jaunas teritorijas, tāpat lasīt Santas Ančas atzīšanos mīlestībā Liepājai un uzzināt, kāpēc Liepājas ģērbonī liepu balsta lauva. Turklāt šie ir tikai daži no žurnālā izlasāmajiem stāstiem.
"Šajā valstij un pilsētai, preses izdevējiem un droši vien vairākumam liepājnieku sarežģītajā laikā uzdrīkstējāmies veidot žurnālu arī tāpēc, ka sajutām ļoti daudzu cilvēku atbalstu," saka izdevniecības "Kurzemes Vārds" valdes priekšsēdētājs Edgars Lūsēns, pateicoties visiem vietējiem uzņēmējiem, Grobiņas Novada pašvaldībai un Liepājas Pilsētas domei, kas piesaistīti kā žurnāla atbalstītāji.
Pagaidām izdevuma "Liepājas Vēstules" pirmais numurs būs arī vienīgais, taču, ja būs lasītāju interese, vēl šogad iecerēts izdot arī nākamās trīs "vēstuļu burtnīcas".
Jaunais žurnāls preses tirdzniecības vietās būs nopērkams no 16.marta un visiem "Kurzemes Vārda" abonentiem tas būs pieejams par īpašu cenu.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties