Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgus Spīķeros

Rinta Bruževica, 28.03.2010., 22:40

Jaunā Spīķeru koncertzāle Lieldienās - 4. un 5. aprīlī aicina mazos un lielos apmeklētājus uz Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgu no plkst. 10.00.

Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgus SpīķerosApmeklētāju labsajūtai būs arī muzikāli priekšnesumi, atrakcijas un multfilmas bērniem, zīmēšanas siena un Lieldienu truši Volfgangs, Fricis, Amadejs un Antonio no zemnieku saimniecības "Zaķīši".


Gadatirgū būs iespēja iegādāties grāmatas par zemākām cenām no izdevniecībām "Avots", "Jānis Roze", "Jumava", "Liels un mazs", "Atēna", "Mansards", "Madris", "Tapals", "Dienas Grāmata", "Pētergailis", "Zinātne", "Zelta Grauds", "Satori", "Annele", "Neputns", kā arī mūzikas izdevniecību "Upe", "Lauska", Laula R" ierakstus un koncertu biļetes par izdevīgām cenām.


Pavasarīgas noskaņas gadatirgū radīs fotogrāfijas no DELFI Foto, kas tapušas pagājušā gada fotokonkursā "Pavasaris Latvijā". Arī šogad tiek rīkots DELFI Foto Nordea brīvā dizaina kartes fotokonkurss " Pavasaris Latvijā 2010", kurā var piedalīties ikviens foto entuziasts.


Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgū 5. aprīlī plkst. 14.00 aktrise Rēzija Kalniņa dalīsies savās pārdomās par apgāda "Atēna" izdoto grāmatu "Mīlas meistars". Savā grāmatā Dons Migels Rīzs izskaidro, ka uz bailēm balstītie priekšstati un pieņēmumi mazina mīlestību mūsu attiecībās un noved pie ciešanām. Rīzs, izmantojot aizkustinošus stāstus, atklāj kā sadziedēt emocionālās brūces, atgūt brīvību un prieku.
Gadatirgus apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja nobaudīt īpašos Lieldienu gardumus piknikā Spīķeru pagalmā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties