Dzejas dienas sāksies ar piedzīvojumu sacensībām

adellada, 30.08.2010., 09:28

Dzejas dienas 2010 tiks atklātas ar jaunumu – piedzīvojumu pastaigu Poēma par medusmaizi. Tā ieplānota kā izzinošas orientēšanās sacensības komandām, Āgenskalna un Torņakalna apkaimē meklējot atbildes uz dažādiem jautājumiem, tai skaitā par literatūru.

Dzejas dienas 2010 sāksies ar piedzīvojumu sacensībāmSacensību sākums ieplānots 5.septembrī plkst. 14.00, dalībnieku reģistrācija no plkst. 13.00. Sacensību starta vieta dalībniekiem tiks paziņota dienu pirms pasākuma.
Spēle ir azartisks piedzīvojums 3 stundu garumā, svarīga loma būs komandas stratēģijai, atjautībai, erudīcijai. Īpaša fiziskā sagatavotība nav nepieciešama. Pastaigas laikā, vadoties pēc uzdevumu aprakstiem un kartēm, katrai komandai būs jāapmeklē fotopunkti, jāveic dažādi uzdevumi, kas saistīti ar prasmi orientēties un komandas darbu. Par katru sekmīgi veikto uzdevumu komanda saņems punktus, kuru skaits būs atkarīgs no uzdevuma sarežģītības.
Komanda – 3-4 dalībnieki bez vecuma vai kādiem citiem ierobežojumiem. Dalība sacensībās ir bez maksas. Līdz 3.septembrim lūdzam iesūtīt pieteikumus e-pastā dzejasdienas@hotmail.com ar norādi Piedzīvojumu pastaiga. Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, dalībnieku vārdi un uzvārdi, komandas kapteiņa e-pasta adrese un kontakttālrunis.
Uzvarētāju pasludināšana un apbalvošana notiks plkst. 20.00 Dzejas dienu 2010 atklāšanas pasākumā klubā Nabaklab, Z.A. Meierovica bulvārī 12. Pasākumā uzstāsies medijroka grupa Suņa stunda.

Sīkākas ziņas par pasākuma norisi un noteikumiem meklējiet Dzejas dienu mājaslapā www.dzejasdienas.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


ienāktreģistrēties