Smiltenē "xRace" sacensību trešajā posmā uzvar "ABC Construction"

Marta Zumberga, 13.07.2015., 13:34

Sestdien, 11. jūlijā, Smiltenes novadā norisinājās piedzīvojumu sacensību "xRace" trešais sezonas posms, kurā vairāki simti piedzīvojumu sacensību dalībnieku dienas garumā izbaudīja Smiltenes pilsētas un novada interesantākās vietas.

Smiltenē "xRace" sacensību trešajā posmā uzvar "ABC Construction"Sacensību garākajā distancē otro reizi šosezon nepārspēti palika Mārtiņš Linde un Reinis Putniņš no komandas "ABC Construction".

Smiltenes posms dalībniekus lutināja vienlaikus ar sauli un lietu, kas vajadzīgajā brīdī sildīja un veldzēja, taču distancē dalībniekiem bija lieliska iespēja iepazīt gan pilsētas skaistākās vietas, gan ezerus, upes un egļu mežus visapkārt Smiltenei. Īpašas sajūtas un piedzīvojumu sagādāja peldēšana pāri Spiciera ezeram.

Sporta distances kopvērtējumā otro uzvaru šosezon izcīnīja komanda "ABC Construction", kuras sastāvā startēja Mārtiņš Linde un Reinis Putniņš, otrā spēcīgākā komanda bija "Gandrs", bet labāko trijnieku noslēdza vīriešu komanda "Līksna". Jaukto komandu konkurencē garo distanci vislabāk veica "IMPRO" komanda ar Aivu un Uldi Kleperiem, kas aiz sevis atstāja "Isostar Mix" komandu otrajā vietā un "42 km.lv" komandu trešajā vietā. Savukārt, sieviešu komandu konkurencē uz pjedestāla kāpa komandas "Geniaalne Superkonn" no Igaunijas, "viegli" un "Naskie degunlāči" no Latvijas.

Tautas klasē šoreiz uzvaras laurus plūca komanda "Azimuts/A2", kuras sastāvā startēja vietējie iedzīvotāji Eduards Rēns un Aivis Zetmanis, kuri par nepilnām 5 minūtēm apsteidza komandu "Ŗiga Adventure Team", bet trešo pjedestāla pakāpienu izcīnīja "Riga Adventure Team AJJS". Jaukto komandu konkurencē uzvara komandai "INITIATIVE LATVIA", bet starp sieviešu komandām otrā uzvara šajā sezonā komandai "IzKusties". Ģimenes klasē nepilnās divās stundās distanci veica un uzvarēja komanda "Becis un tētis", kur startēja Mārtiņš un Elizabete Vimbas.

Dalībnieki un komandas sacentās arī dažādos posmos distancē – "Vichy Velo karaļu" posmā, "Fazer Kāju karaļu posmā", kur labākās komandas Tautas un Sporta klasē apbalvoja ar "Vichy" un "Fazer" sarūpētām balvām. Sacensību rezultātiem bija iespējams sekot līdzi sacensību mājas lapā, bet tiešraidē komandu gaitas varēja vērot mājas lapā www.mansgps.lv.

Nākamais "xRace" posms norisināsies Rīgas Svētku ietvaros 15.-16. augustā Rīgā. Lētāka pieteikšanās sacensībām vēl iespējama līdz 26. jūlijam. Šogad populārās sacensības notiek ievērojamās un interesantās vietās Latvijā – 25. aprīlī Carnikavā, 6. jūnijā Pļaviņās, 11. jūlijā Smiltenē, 15. augustā Rīgā un 19. septembrī Kuldīgā.

"xRace" piedzīvojumu sacensību pamatā ir komandas darbs, skriešana, orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, braukšana ar laivu un stratēģiskā plānošana, kā arī speciālie uzdevumi. "xRace" dalībnieki var sacensties gan Sporta klasē, gan Tautas klasē, gan Ģimenes klasē. Atsevišķās kategorijās sacenšas uzņēmumu komandas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties