Smiltenē sacentīsies piedzīvojumu sporta piekritēji

Marta Zumberga, 10.07.2015., 10:43

Sestdien, 11. jūlijā, Smiltenes pilsētā notiks piedzīvojumu sacensību "xRace" trešais sezonas posms, kur sacentīsies vairāki simti piedzīvojumu sporta piekritēji.

Smiltenē sacentīsies piedzīvojumu sporta piekritējiStarts sacensībām tiks dots plkst. 12.00 pie Smiltenes ģimnāzijas, bet distance vedīs gan pa Smiltenes pilsētu, gan citām ievērojamām vietām pilsētas tuvumā.

Smiltenes posms būs vasarīgākais no sezonas posmiem, un tas priecēs dalībniekus ar vareniem egļu mežiem, pilsētas parkiem, straujo Abula upi un daudziem ezeriem, kas ērti iekārtojušies pilsētai apkārt. Vienā no ezeriem dalībnieki varēs atveldzēties peldēšanas posmā.

Šajā sezonā dalībnieki piedalījušies jau divos posmos, kas notika Carnikavā un Pļaviņās, bet pēc Smiltenes posma ikvienam vēl būs iespēja piedalīties nebijušās sacensībās Rīgā 15. augustā Rīgas Svētku ietvaros, kas būs arī nakts posms, un arī 19. septembrī sezonas noslēgumā Kuldīgā. Sacensības ir vienas dienas piedzīvojums divu dalībnieku komandā, kas ietver orientēšanos, braukšanu ar velosipēdu, braukšanu ar laivām un citus interesantus uzdevumus.

Sezonas gaitā komandas iegūst punktus un cīnās par kopvērtējumu. Pēc diviem posmiem labākās komandas Sportland Tautas klasē ir "Riga Adventure Team", "Anzāģe BOSS team" un "Evolution meža rulete", bet nedaudz garākajā Garmin Sporta klasē šobrīd līderi ir "ABC Construction", "ISOSTAR" un komanda "Gandrs". Sezonas kopvērtējumā tiek ņemti vērā 4 posmi, kuros komanda uzrādījusi augstākos rezultātus.

"xRace" ir populārākās piedzīvojumu sporta sacensības Latvijā. Šo sacensību pamatā ir skriešana, orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, braukšana ar laivu un stratēģiskā plānošana, kā arī citi aizraujoši un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. "xRace" dalībnieki varēs sacensties gan Sporta klasē, gan Tautas klasē, gan Ģimenes klasē. Atsevišķās kategorijās sacentīsies uzņēmumu komandas.

Sacensības atbalsta Smiltenes ģimnāzija, Smiltenes novada dome, "Sportland", "Garmin", "Isostar", "Vichy", "Velosock", "Sony Action Cam", TC "Motors-Subaru, "Fazer", "Vitamax", "Red Bull", 1188.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties