Saulkrastos orientēšanās spēle visai ģimenei

Vija Skudra , 27.04.2015., 08:12

Lai atzīmētu LR Neatkarības atjaunošanas 25. gadadienu, ikviens ir laipni aicināts 2. maiju pavadīt Saulkrastu novadā. Tā ir jauki un aktīvi pavadīt laiku, un saburtot Saulkrastus gadskārtējā orientēšanās spēlē visai ģimenei "Saburto Saulkrastus!".

Jau 2. maija pēcpusdienā, 17.00, Saules laukumā starts tiks dots pirmajai orientēšanās spēles kārtai, kad īpaši būs domāts par māmiņām un tētiem, kuru bērni vēl pārvietojas ar ratiņiem. Maršruta laikā būs jāatrod 10 burti, kuri paslēpušies dažādās Saulkrastu vietās.

Savukārt tiem, kuri vēlas sadzirdēt gan burtus, gan brīnišķīgas skaņas, 19.00 Saules laukumā koncertā "Lai svētki skan un atbalsojas!" muzicēs Saulkrastu pūtēju orķestris "Neibāde" un viņu viesi – Ugāles pūtēju orķestris, pūtēju orķestris "Lemisele", pūšaminstrumentu kvintets "Rīga", deju grupa "Majorettes Latvia" un divi brīnišķīgi solisti - Laura Leontjeva un leģendārais Žoržs Siksna.

Vakarā, 22.00, Saules laukumā startēs vēl divi orientēšanās spēles "Saburto Saulkrastus!" maršruti – autobraucēji meklēs 10 paslēpušos burtus visā novada teritorijā, bet drosmīgie kājamgājēji – Saulkrastu centram tuvā apvidū. Atgādināsim, ka dalībniekiem ir jāparūpējas par atbilstošu apģērbu, ērtiem apaviem, nepilngadīgajiem spēlētgribētājiem vakara spēlei būs nepieciešami pilngadīgi pavadoņi. Savukārt autovadītājiem jāievēro ceļu satiksmes noteikumi un jāpārbauda auto tehniskais stāvoklis.

23.00 Saules laukumā visiem spēles dalībniekiem par prieku muzicēs roka balāžu meistari – grupa "Colt", un, protams, būs arī spēles uzvarētāju apbalvošana.

Atgādināsim, ka dalības maksas spēlē nav. Ņemsim līdzi labu garastāvokli un 2. maiju pavadīsim Saulkrastos, tuvāk saulei!

Vairāk par pasākuma norisi: www.saulkrasti.lv/index.php/lv/component/content/article/327-paskumi/2181-saburto-saulkrastus.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties