"Rīgas rogainings" piedāvā bērniem bezmaksas rogaininga pastaigu

undine, 13.11.2015., 19:15

21. novembrī Rīgā norisināsies gaidītās orientēšanās sacensības "Rīgas rogainings", kas jau trešo reizi piedāvās iespēju rīdziniekiem, kā arī galvaspilsētas viesiem pabūt kādā no Rīgas rajoniem, meklējot dabā izvietotus kontrolpunktus.

 "Rīgas rogainings"Sacensību starts tiks dots plkst. 12.00 pie tirdzniecības centra "Rīga Plaza".

Dalībniekiem ir iespēja izvēlēties kādu no trim distancēm – 2 stundas, 4 stundas vai 6 stundas – un startēt komandā, kas ir divu līdz piecu dalībnieku sastāvā. Jau otro reizi "Rīgas rogainingā" īpašs piedāvājums ir bērniem līdz 12 gadu vecumam – kopā ar instruktoriem Lāci, Vāveri un Zaķi startēt 2 stundu rogaininga pastaigā.

Pieteikšanās rogaininga pastaigai notiek elektroniski mājas lapā www.rigasrogainings.lv līdz 19. novembrim. Bērni, kas jaunāki par 7 gadiem, var piedalīties tikai kopā ar vecākiem vai aizbildņiem. Katrs bērns saņems diplomu par piedalīšanos, kā arī dzērienu un siltas pusdienas finišā. Sacensību centrā būs iespēja piedalīties arī radošos rokdarbos un klausīties muzikālus bērnu priekšnesumus.

"Rīgas rogainings" ir orientēšanās sporta sacensības, kur komandas no 2 līdz 5 dalībniekiem pārvietojas mežā un pilsētā – pa ielām - un noteiktā laika periodā brīvi izvēlētā secībā apmeklē apvidū izvietotus kontrolpunktus, kuriem piešķirtas noteiktas vērtības, cenšoties savākt pēc iespējas vairāk punktu noteiktajā laikā. Sacensības piedāvā Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Atbalsta "Isostar", "Garmin", "Hagberg", "Asics", "TC Motors", 42 km.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties