Red Bull Open Ice notiks tikai Rīgā, reģionālā atlase atcelta laika apstākļu dēļ

Lana Daniela, 10.01.2012., 22:44

Patlaban Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionātam apstiprinātas 53 komandas, taču Laika Vecis joprojām dzīvo dienvidos, tāpēc Red Bull Open Ice vienīgā atlase pirms fināla notiks Rīgā 28. janvārī plkst. 10.00.

No iepriekš paredzētajām reģionālās atlases vietām Valmierā, Ozolniekos un Talsos tiks organizēts speciāls bezmaksas autobuss, kas dalībniekus nogādās Rīgā, AB dambī, kur notiks pasākums. Lūdzu uz autobusa vietām pieteikties info@lv.redbull.lv lai ir iespēja pasūtīt tāda izmēra autobusu, kur pietiks vietas visiem spēlētājiem. Fināls paredzēts pēc Rīgas atlases 29. janvārī uz Daugavas AB dambī. Spēlētāji joprojām var pieteikt savas komandas www.redbull.lv un patlaban ir vienalga uz kuru no posmiem pieteikties – visas komandu reģistrācijas tiks apkopotas Rīgas atlasē.

Red Bull Content Pool

Ja Rīgā laika apstākļi būs piemēroti, no rīta līdz vakaram ar apgaismojumu iespējams izspēlēt 64 komandu turnīru un noteikt labāko komandu, kas dosies uz Somijas Red Bull Open Ice Atklāto pasaules čempionātu. Tas nozīmē, ka patlaban piesakoties vēl 11 komandām, būs sasniegts 64 komandu limts un tiks veidota rezerves liste. Pagājušā gada pieredze liecina, ka ne visas reģistrētās komandas ierodas uz pasākumu, tāpēc rezervistiem noteikti ir vērts nākt pat tad, ja rezerves listē esat aiz pirmā desmitnieka, jo arī ne visi rezervisti būs klāt. Sīkāka informācija un komandu saraksts, tiklīdz būs sasniegtas 64 komandas, atrodama www.redbull.lv Arī par pasākuma laika izmaiņām informācija turpat, jo bez ledus diemžēl dīķu hokeja čempionātam ir pagrūti notikt.

Par Red Bull Open Ice

2012. gadā atkal notiks Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionāts. Neprofesionāliem hokeja spēlētājiem atkal būs iespēja ar draugiem pacīnīties uz dzīvā ledus un vinnēt ceļojumu uz Red Bull Open Ice Atklāto Pasaules čempionātu 25. februārī Somijā. Tā kā pagājušajā gadā uz ledus netika visi spēlēt gribētāji, šogad bija plānoti veseli četri reģionālie posmi, taču nepiemērotie laikapstākļi ieviesa savas korekcijas.

Red Bull Open Ice katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess.

Mūs atbalsta: BM Auto ar Mini Countrymen automašīnām, kas uzvarētājus aizvizinās uz Somiju, Beaster Hockey ar uzvarētāju balvām un Entuziastu Hokeja līga.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties