Aprīlī norisināsies pirmais Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā

Remārs Vikānis, 10.03.2010., 08:45

2010. gada 25. aprīlī Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6b norisināsies pirmais Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā. Turnīrs tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas Universitāti, Rīgas Tehnisko universitāti un Latvijas Florbola Savienību.

Turnīrā sacentīsies gan vīriešu, gan sieviešu komandas no dažādām augstskolām un studiju programmām. Vēl līdz aprīļa vidum turnīram tiek aicinātas pieteikties visas Latvijas augstskolas, lai apvienotu florbola studentus vienuviet un noskaidrotu Latvijas augstskolu spēcīgākās florbola komandas.

"Jau vairāki florbola augstākās un pirmās līgas spēlētāji ir izrādījuši interesi piedalīties kausa izcīņā pārstāvot savas augstskolas, līdz ar to turnīrs izvērtīsies par izaicinājumu gan pieredzējušiem spēlētājiem, gan tiem, kam florbols ir hobijs. Turnīra komandu dalībnieku sagatavotība nav primārā, svarīgāk ir apvienot studentus ar kopīgām interesēm un noskaidrot augstskolu spēcīgāko komandu," atklāj Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā organizators Oskars Kirkils.

No katras augstskolas ir iespējams pieteikt arī vairāk kā vienu komandu 7 – 12 spēlētāju sastāvā. Piedalīšanās turnīrā augstskolu komandām ir bezmaksas.

Augstskolu komandu pieteikšana notiek līdz 2010. gada 15. aprīlim, lai reģistrētos turnīram, komandas pārstāvim jāpiesaka komanda nosūtot pieteikumu uz florbols@lu.lv.

Latvijas Augstskolu Kausa Florbolā nolikumu iespējams apskatīt šeit.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Robertunsab

Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock


ienāktreģistrēties