Pārvēlēta Latvijas Riteņbraucēju apvienības valde

Viesturs Silenieks, 01.06.2015., 10:25

Šī gada 28. maijā "Latvijas Riteņbraucēju apvienības" (LATRIT) biedri sanāca kopā "Ērenpreiss Bicycles" topošajā veloveikalā, lai uz turpmāko divu gadu pilnvaru termiņu pārvēlētu biedrības valdi un tās valdes priekšsēdētāju.

Pārvēlēta Latvijas Riteņbraucēju apvienības valdePar LATRIT valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Viesturu Silenieks (Latvijas Velo informācijas Centrs), savukārt valdes sastāvā no iepriekšējā sasaukuma nākamos divus gadus turpinās darboties Oļegs Stoļarovs ("Velokurjers"), Romāns Meļņiks (Divritenis.lv/Veloriga.lv) un Jānis Kundziņš ("Mind Work Ramps"). Līdzšinējais LATRIT valdes loceklis Arnis Bergs (Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrība) beidzoties pilnvaru termiņam, savu kandidatūru amata pienākumu turpināšanai atsauca, aicinot valdes sastāvu papildināt ar velojomu vairāk saistītu pārstāvi. Vakantajā valdes locekļa vietā tika ievēlēts Arnis Jaudzems "SIXT" vadītājs Baltijas valstīs, kas pārstāv pašapkalpošanās velosipēdu nomu Rīgā un Jūrmalā.

LATRIT sapulces noslēgumā Valdes priekšsēdētājs Viesturs Silenieks iezīmēja biedrības nākotnes ieceres un plānotās aktivitātes.

LATRIT dibināta ar mērķi veicināt ikdienas un tūrisma riteņbraukšanas kā satiksmē ērta, ekonomiska, veselīga un videi draudzīga pārvietošanās veida attīstību Latvijā. Apvienības dibinātāji un biedri ir nevalstiskās organizācijas un fiziskas personas, kas atbalsta riteņbraukšanas attīstību Latvijā.

LATRIT veido sadarbību starp riteņbraucējus pārstāvošajām biedrībām un citu personu aktivitātēm efektīvākai kopīgo interešu pārstāvēšanai, popularizē riteņbraukšanu kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu, veicina veloizglītību; līdzdarbojas priekšlikumu izstrādē ceļu satiksmes organizācijas un citu attīstības plānošanas dokumentu un normatīvu pilnveidošanai.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties