11. septembrī Rīgā notiks tradicionālais "Žurku skrējiens"

Indra Vilde, 10.09.2010., 13:39

11. septembrī Jauniešu mēneša ietvaros Esplanādē notiks pasākums "Iesaisties un vinnē", kura programmā paredzētas arī netradicionālās orientēšanās sacensības "Žurku skrējiens".

Šogad tas veltīts Eiropas Savienības tēmai.

Ar pasākumu "Piedalies un vinnē" tiks atzīmēta Rīgas jaunatnes organizāciju diena, kur no plkst. 13.00 līdz plkst. 19.00 ikvienam jaunietim būs lieliska iespēja iepazīties ar Rīgas jaunatnes organizācijām, kas prezentēs sevi un savu darbību. Tāpat pasākuma dalībnieki varēs iesaistīties dažādās fiziskās, prāta un erudīcijas aktivitātēs, skatīties filmu par brīvprātīgo darbu, dzert tēju, darboties improvizētās izrādēs un startēt "Zurku skrējienā". Pasākuma laikā jaunieši, iesaistoties dažādās aktivitātēs varēs vinnēt vērtīgas balvas – starp tām biļetes uz starptautiskiem mūzikas pasākumiem, kino biļetes, piedalīšanos starptautiskās konferencēs, apmācības kursus, suvenīrus. Ikvienam parka apmeklētājam būs iespēja baudīt koncertu ar Rīgas Doma kora skolas džeza ansambļa, DJ Martin D, grupu: "K.S", "Black Apple Market", "Sunday Jam Toast", "The Picture" piedalīšanos. Pasākumā uzstāsies arī Labas gribas vēstnieks - Ventspils Mūzikas vidusskolas Estrādes un džeza mūzikas nodaļas audzēknis Rihards Andris Bērziņš un improvizācijas teātra studija "Laiva".

Pasākumu organizē ar mērķi iesaistīt jauniešus sabiedrības dzīvē, rosināt izmantot iespējas lietderīga brīvā laika pavadīšanai, it īpaši - iesaistoties jaunatnes organizāciju darbā, kā arī līdzdarboties, iegūt jaunas prasmes un zināšanas, klausīties mūziku un vinnēt balvas. "Prasme sadarboties, uzņemties iniciatīvu, aktīvi iesaistīties vietējās sabiedrības dzīvē ir tas, ko jaunieši iegūst, iesaistoties jaunatnes organizāciju pasākumos. Ne tikai šīs prasmes, bet arī plašāks redzesloks, draugi, valodu zināšanas un pieredze Eiropas Savienības valstīs paver veiksmīgas studiju un karjeras iespējas daudziem, kas sākotnēji nav uzstādījuši lielus mērķus. Gaidām visus – it īpaši vecumā no 13 līdz 25 gadiem," saka Inete Ielīte, Latvijas Bērnu foruma valdes priekšsēdētāja.

Pasākums tiek organizēts ar Rīgas pašvaldības atbalstu un to koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Papildu informācija: www.jauniesumenesis.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Balancing CPU Load with the Best Optimizers: A How-To Guide cpu software <a href=cpu-optimization-app.com>cpu-optimization-app.com</a> .

cpu_optimizer_hgPn

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax


ienāktreģistrēties