3.Latvijas kauss maršrutlidojumos ar paraplānu Krustpilī

Inese Šubēvica, 31.07.2010., 18:56

31.jūlijā – 1.augustā Krustpils lidlaukā 15 piloti no 3 Latvijas paraplanierisma klubiem piedalās jau trešo reizi notiekošajā Latvijas kausā maršrutlidojumos ar paraplānu "FunCup 2010".

Spītējot neprognozējamajiem laika apstākļiem un uzturot jautrību pilotu vidū, sacensības noris kā plānots. Šīs dienas lidojumi ir noslēgušies un rīt, 1.augustā, ar jaunu sparu piloti dosies maršrutos.

Šo sacensību moto ir lidošanas piedzīvojums un labi pavadīts laiks, lidojot ar paraplāniem maksimāli tālu. Ja vien ir vēlme izbaudīt nesteidzīgu laiku veroties paraplanieristu virāžās gaisā virs Krustpils / Jēkabpils apkārtnes, ikviens ir laipni aicināts pievienoties atbalstītāju pulkam.

Sacensību dalībnieki lido maršrutu tālumā, ielidojot pēc iespējas vairāk kontrolpunktos. Kontrolpunkts ir iedomāts cilindrs ar rādiusu 400 metri un ir izvietoti koncentriskos apļos ap startu. Sacensību dalībnieki saņem punktus par ielidošanu kontrolpunktos un par nolidotajiem kilometriem, kas tiek summēti. Maršrutu, kontrolpunktu daudzumu un secību katrs pilots plāno pats un uzvarētājs tiks noteikts pēc kopējā iegūto punktu skaita. Tiks vērtēti arī komandu starti.

Sacensības "FunCup 2010" jau tradicionāli organizē Latvijas paraplanieristu federācija sadarbībā ar paraplanieristu klubiem "Adrenalīns" (Rīga), "Spārni" (Jelgava) un "Ultra" (Daugavpils) un atbalsta Red Bull un Tele2.

Vairāk informāciju par sacensību norisi varat uzzināt, sazinoties ar sacensību galveno tiesnesi Andreju Puķīti, tel.29117663.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka

Скидки на ножи: акции и выгодные покупки в одном клике маникюрные ножницы <a href=wibe-industrial.ru>wibe-industrial.ru</a> .

nozh_bspl


ienāktreģistrēties