Jūrmalā notiks taku skrējiens "xTrail Jūrmala"

Marta Zumberga, 23.10.2015., 10:53

Sestdien, 24. oktobrī, Bulduru pludmalē plkst. 12.00 starts tiks dots vienam no pēdējiem šī gada taku skrējieniem "xTrail Jūrmala", kur pieteikušies vairāk kā 250 dalībnieki no visām Latvijas pusēm.

"xTrail Jūrmala"Sestdienas pēcpusdiena tiks pavadīta, veicot 8 kilometrus, 18 kilometrus un 36 kilometrus garas distances pa kāpu joslu, veloceliņiem, pludmales smiltīm, kā arī meža takām un ceļiem.

Taku skrējiens savedis kopā gan vienkāršus atpūtas baudītājus un aktīva dzīvesveida piekritējus, gan spēcīgākos taku un asfalta skrējējus Latvijā, kā arī Latvijas čempionus vairākās skriešanas disciplīnās no stadiona distancēm līdz pat klasiskajam maratonam un vēl garākām distancēm. Aktīvajai skriešana sezonai noslēdzoties, dalībnieki ir aicināti turpināt būt aktīviem, kā arī iepazīt jaunas skriešanas takas Jūrmalas teritorijā.

Sacensībās dalībnieki startēs arī Latvijā unikālā distancē – 36 kilometru "DUO" jeb skriešanas un velobraukšanas distancē, kur dalība noris komandās pa diviem. Visu distances garumu jāveic vienlaicīgi skrienot un braucot ar velosipēdu un pēc saviem ieskatiem mainoties pozīcijām. Visas distances garumā dalībniekiem jāpārvietojas redzamības robežās, bet komandas finiša rezultātu noteiks pēdējā finišējušā dalībnieka rezultāts. Komandu stratēģijas ir dažādas un ir skaidrs, ka dažas komandas distancē neplāno mainīties pozīcijām, taču citas tieši otrādi – mainīties ne retāk kā pēc 1 kilometra. Šajā distancē reģistrējušies 78 dalībnieki gan sieviešu, gan jauktajās, gan vīriešu grupās.

Iepriekšējā reģistrācija sacensībām jau beigusies, bet uz vietas sacensību dienā būs pieejamas ne vairāk kā 40 dalības. Vēsajā laikā katru dalībnieku finišā sagaidīs silta tēja, "Vichy" dzēriens, uzkodas un silta zupa. Laika limits "DUO" 36 kilometru un 18 kilometru distancei ir 5 stundas, bet 8 kilometru distancē – 3 stundas. Sacensības atbalsta Jūrmalas pilsētas dome, "Isostar", "Vichy", "Travelnews" un "1188".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties