Jolanta Dukure – patronese Sportlat Valmieras maratonam 2010

Elīna Krūkle, 11.08.2010., 18:56

19. septembrī notiks Sportlat Valmieras maratons, kura ietvaros vienlaikus norināsies Reģionu cīņas, kas kā tradīcija tika aizsākta iepriekšējā gadā Valmieras maratonā 2009.

ŠJolanta Dukure – patronese Sportlat Valmieras maratonam 2010ogad par Valmieras patronesi ir kļuvusi daudzkārtēja Latvijas čempione un rekordiste soļošanāJolanta Dukure.

Jolanta Dukure atzīst, kapēc kļuvisi par Sportlat Valmieras maratona 2010 patronesi: "Viens no maniem mīļākajiem citātiem, ko ir teicis Ž.Ž.Roso: " Ir nepieciešams, lai mans ķermenis atrastos kustībā, tad arī prāts sāk darboties. Paliekot mierā, es gandrīz nevaru domāt." Vēlme radīt cilvēkiem pozitīvas emocijas, izmantojot fiziskās aktivitātes, šinī gadījumā skriešanu, ir iemesls kāpēc piekritu kļūt par Sportlat Valmieras maratona 2010 patronesi! "

"Liels prieks, ka aizvien vairāk cilvēki pievēršas aktīvam dzīvesveidam un novērtē fizisko aktivitāšu nozīmi viņu ikdienas dzīvē. Tās sniedz daudz pozitīvas emocijas un uzlabo dzīves kvalitāti kopumā! Domāju, ka svarīgi jau bērnībā cilvēkam gūt nelielu ieskatu sporta pasaulē, lai vēlāk fiziskās aktivitātes kļūtu par neatņemamu nodarbi ikdienā. Tāpēc viens no maniem darbības mērķiem Sportlat Valmieras maratona 2010 ietvaros būs aizvien jaunu dalībnieku piesaistīšana tieši bērnu skrējieniem. Kā arī, protams, priecāšos par katra jau pieredzējuša skrējēja un katra jauniesācēja dalību Sportlat Valmieras maratonā 2010. Tāpat aicinu iesaistīties visus skriet gribētājus aktīvā komandu veidošanā, lai piedalītos cīņā par ātrāko vai vienotāko reģionu (pilsētu)."

Patroneses Jolantas Dukures galvenais uzdevums būs mudināt sava reģiona (pilsētas) - Valmieras iedzīvotājus piedalīties Sportlat Valmieras maratonā 2010, veidojot sava reģiona (pilsētas) komandu, kā arī tiekties pēc Reģionu cīņu nominācijas "Kuplākais" vai "Ātrākais"!

Cīņas būtība - piesakoties Sportlat Valmieras maratons 2010 jebkurai distancei (maratons, pusmaratons, satelītskrējiens), dalībniekam jāizvēlas, kuru reģionu viņš vēlas pārstāvēt. Savu reģionu (pilsētu) drīkst izvēlēties, pamatojoties uz pašreizējo dzīvesvietu, dzimšanas vietu vai vietu, kurā nodzīvots ilgs laika periods. Latvija tiek sadalīta sešos reģionos un tajos iekļaujošajos rajonos: Rīga, Valmiera un Valmieras rajons, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale.

Savukārt tiem dalībniekiem, kas sevi neuzskata par piederīgu nevienam no Latvijas reģioniem, bet ir draugiem.lv lietotāji, tiek dota iespēja pārstāvēt portālu draugiem.lv.

Reģionu cīņa tiks vērtēta divos veidos: nomināciju "Kuplākais" iegūs reģions (pilsēta), kuru pārstāvēs lielākais dalībnieku skaits. Savukārt nomināciju "Ātrākais" iegūs reģions (pilsēta), kura pārstāvji būs uzrādījuši labākos rezultātus distancēs pēc iepriekš izstrādātas formulas. (Formula atrodama mājas lapā www.valmieras-maratons.lv, sadaļā – Reģionu cīņas.

J.Dukures sasniegumi:
6 Latvijas rekordi soļošanas disciplīnās; 9.v. Eiropas čempionātā 20km soļošanā sievietēm; 2.v pasaules junioru čempionātā; vieni no labākajiem rezultātiem 50 km un 100km soļošanā Pasaulē sievietēm šobrīd; 2 Olimpisko spēļu dalībniece; Kuldīgas pusmaratons; Valmieras maratons; Rīgas Nordea maratons - uzņēmumu stafete. Nodibinājusi "Movement Pro" , kas nodarbojas ar sporta un aktīvās atpūtas pasākumu organizēšanu, kuri vairāk orientēti bērnu mērķauditorijai. Lspa studente.
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
keda (dzintra.reide@tvnet.lv), 18.08.2010. 19:45:27 (ip:85.15.247.163)
Komentāra reitings: 0

100km!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa

I blog often and I truly thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.Strategi Hack Slot

Cruz

Качественное изготовление печатей и штампов на заказ в Москве и Санкт-Петербурге.

DannyBig


ienāktreģistrēties