Izkāp no ikdienas ar Zelta Kedu 2010

Elīna Krūkle, 03.03.2010., 15:23

Šonedēļ sākusies pieteikšanās stilīgākajam skrējienam Zelta Keda 2010, kas norisināsies 5. jūnijā Rīgā, Mežaparkā. Ikviens interesents dalību skrējienam var pieteikt un ar nolikumu iepazīties mājas lapā internetā www.zeltakeda.lv. 1. līdz 14. martam minimālā dalības maksa ir Ls 1.00.

Pagājušais gads jau pierādīja, ka tas ir pavisam citāds skrējiens. Šogad tas solās būt vēl pārsteidzošāks, vēl enerģiskāks, vēl stilīgāks. Sinerģija starp azartisku sporta sacensību un iespaidīgu stilu!

Paredzam, ka Izkāp no ikdienas ar Zelta Kedu 2010šogad kopīgais starts pulcēs gan īstenus "profiņus", svētdienas sportistus, sabiedrības "krējumu", atraktīvas ģimenes, uzņēmīgus darba kolektīvus, stilīgus skolēnus, studentus, jo šī gada skrējienam būs tāds "pievilkšanās spēks", no kura būs grūti atturēties.

Daži iemesli:
• Pirmkārt, Maksā Cik Gribi! Mēs norādām minimālo dalības maksu, ja uzskati, ka pasākums ir vairāk vērts – maksā vairāk!
• Otrkārt, Skrien Cik Gribi! Tev ir iespēja noteikt savu distances garumu. Maksimāli atļauts veikt 3 apļus (apļa garums 5 km). Laika limits 3 apļu veikšanai ir 2 stundas.
• Treškārt, ĪpašIe Pitstopi! Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašie Pitstopi, kuros būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties pārākā stila aktivitātēs.
• Ceturtkārt, Konkursi! Pirms, pēc un pasākuma laikā tiks organizēti dulli, jestri, jancīgi un pārsteigumiem piesātināti konkursi gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem!
• Pieckārt, ApbalvošAna! 1.-3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās katrā distancē tiks apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām. Labākos 5, 10 un 15 km noteiks pēc finiša laika. Uzvarētājus apbalvos tajās distancēs, kurās tie finišēs! Visi finišējušie saņem medaļas un piemiņas diplomus ar rezultātu.
• Sestkārt, skrien savos Ērtakajos Apavos! Vai tās būtu skolas laika kedas, vai tikko pirktas botas. Galvenais, lai pašam ērti!

Izklausās labi? Tas vēl nav viss! Pats labākais vēl būs!
Pieteikšanās un jaunumi mājas lapā: www.zeltakeda.lv
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
endo, 03.03.2010. 17:59:24
Komentāra reitings: 0

"stilīgi"

gkm, 03.03.2010. 19:17:14
Komentāra reitings: 0

Atmarozoku skrējiens 2000

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Robertunsab

Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock


ienāktreģistrēties