Henrijs Ančs – mēneša vērtīgākais spēlētājs Virslīgā

Māris Gorbunovs, 02.10.2015., 07:23

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK "Mogo" vārtsargs Henrijs Ančs.

Henrijs AnčsViņš sargājis savas komandas vārtus piecās no sešām septembra spēlēm, kurās izcīnījis uzvaras, vidēji ielaižot 1.29 ripas spēlē.

HK "Mogo" komanda ar Anču vārtos čempionāta atklāšanas spēlē ar 3:2 izcīnīja uzvaru pār principiālajiem pretiniekiem HK "Kurbads". Četras dienas vēlāk ar 3:0 viesos tika uzveikta HK "Zemgale/LLU". Sezonas turpinājumā ar 3:2 un 4:1 tika izcīnītas uzvaras pār HK "Prizma" un ar 7:1 panākums pār HK "Liepāja", kurā Ančs nopelnīja divas rezultativitātes piespēles.

HK "Mogo" pēc aizvadītajām sešām spēlēm ar 18 punktiem turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā, par septiņiem punktiem apsteidzot HK "Prizma".

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un "Optibet Sporta bāra". Pirmais šīs sezonas vērtīgākais hokejists tika noteikts par periodu septembra mēnesī.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties