FK "Jelgava" aicina uz komandas pirmssezonas prezentāciju

FK «Jelgava» preses dienests, 22.03.2010., 16:25

24.martā pulksten 18:00 FK "Jelgava" aicina masu mediju pārstāvjus, futbola draugus, līdzjutējus un citus interesentus uz komandas pirmssezonas prezentācijas pasākumu, kurš norisināsies mūzikas kluba "Jelgavas Krekli" telpās, Lielajā ielā 19a, Jelgavā.

Šosezon klubs ir izcīnījis tiesības startēt LMT Virslīgā, tādēļ būtiski mainījies arī komandas sastāvs. Jau esošajiem labākajiem spēlētājiem starpsezonas periodā pievienojušies 14 futbolisti no citiem Latvijas un ārvalstu klubiem.

Kluba valdes priekšsēdētājs Ainārs Tamisārs norāda, ka, neskatoties uz debitantu statusu komandai ir apņēmības pilna ne tikai saglabāt vietu Virslīgā, bet arī cīnīties par augstākām vietām čempionātā, kurā šogad startēs desmit komandas. "Sagatavošanās ciklā līdz šim esam aizvadījuši desmit pārbaudes spēles, kurās uzvaru un zaudējumu bilance dalījās uz pusēm. Sezonas sākumā īpašu uzsvaru liksim uz Latvijas kausa izcīņas spēlēm. Pirmā no tām jau 3.aprīlī pulksten 16:00 Rīgas olimpiskajā centrā pret FK "Tranzīts"", uzsver komandas galvenais treneris Dainis Kazakēvičs.

Pasākuma laikā tiks prezentēti arī jaunie kluba suvenīri, kurus turpmāk varēs iegādāties kafejnīcā "Tami – Tami" un mājas spēļu laikā arī stadionā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Robertunsab

Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock


ienāktreģistrēties