Sākusies biļešu tirdzniecība uz "Euro Hockey Challenge" spēlēm "Arēnā Rīga"

Māris Gorbunovs, 18.03.2015., 07:49

No 17. marta visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās sākas biļešu pārdošana uz "Euro Hockey Challenge" spēlēm "Arēnā Rīga" ar Francijas un Slovākijas izlasēm.

"Euro Hockey Challenge"Jau piekto gadu Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies "Euro Hockey Challenge" (EHC) tūrē. Šajā pavasarī mūsu komanda viesos divas reizes sacentīsies ar Baltkrievijas izlasi. 2. aprīlī – Molodečno un 4. aprīlī - Lidā. Nedēļu vēlāk, 9. un 10. aprīlī "Arēnā Rīga" uzņems Francijas izlasi. Turpinājumā, 17. un 18. aprīlī Bergenā spēkiem mērosies ar mājiniekiem norvēģiem. Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas 24. un 25. aprīlī "Arēnā Rīga" pret Slovākijas izlasi.

Tikai 10 dienas biļešu cena būs par 25% lētākas. Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 15, 11.5 un 7.5 eiro. Pēc 27. Marta biļešu cena būs 20, 15 un 10 eiro. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi no lētākās biļetes cenas. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi – 5 Eiro.

Uzmanību bērnu grupām! Latvijas Hokeja federācija piedāvā iespēju hokeja klubiem un mācību iestādēm pasūtīt biļetes par 2 eiro . Grupu biļetes skolēniem: uz katriem 10 bērniem viens pieaugušais. Rakstveida pieteikumu sūtīt uz e-pastu: aleksandra@lhf.lv, tālrunis informācijai: 29826337.

Biļešu iegāde internetā: www.bilesuserviss.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties