Daugavpilī notiks ceturtais orientēšanās festivāls

undine, 03.09.2015., 10:11

Daugavpils 12. septembrī būs jau ceturtā Latvijas pilsēta, kura uzņems orientēšanās festivālu jeb "O!Festivālu". Pasākuma ietvaros pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāts izmēģināt spēkus četrās dažādās orientēšanās disciplīnās.

Daugavpilī notiks ceturtais orientēšanās festivāls"O!Festivālu" rīko Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar Orientēšanās klubu "Stiga" un Daugavpils Sporta pārvaldi. Pasākums norisināsies Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. "O!Festivāls" ir orientēšanās diena, kuras garumā visiem interesentiem ir iespēja iepazīties ar orientēšanās sporta pamatiem, izmēģinot vienu vai vairākas orientēšanās disciplīnās. Tā kā orientēšanās sports iekļauj aktīvu pārvietošanos, šī ir arī lieliska iespēja iepazīt "O!Festivāla" norises pilsētu. Līdz šim līdzīga veida pasākumi notikuši Ventspilī, Siguldā un Smiltenē.

Daugavpilī būs iespējams izmēģināt foto orientēšanos, sprinta orientēšanos, orientēšanos labirintā un foto leģendu. Būs iespējams startēt gan tikai vienā no veidiem, vai izmēģināt visus. Pateicoties Daugavpils pašvaldības atbalstam, ik vienam dalība būs bez maksas.

"O!Festivāla" galvenais organizators Matīss Ratnieks stāsta: "Ja esat gribējuši izmēģināt orientēšanās sportu, bet ir bail apmaldīties mežā vai ir sarežģīti nokļūt līdz orientēšanās sacensību norises vietām, tad "O!Festivāls", kas norisināsies pilsētas centrā, ir lieliska iespēja iepazīt orientēšanās sportu pazīstamos un drošos apstākļos. Aicinu visus izmēģināt, kā tas ir - atrast pašam savu ceļu!"

"O!Festivāla" sacensību centrs atradīsies Daugavpilī, Vienības laukumā un 12. septembrī būs atvērts no 11.00 līdz 16.00. Tur būs iespējams startēt visos pieminētajos orientēšanās veidos, kā arī instruktoru pavadībā apgūt orientēšanās pamatiemaņas.

Vairāk informācijas par "O!Festivālu" var atrast mājas lapā - www.ofestivals.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax


ienāktreģistrēties