Noslēdzies Latvijas skolēnu peintbola turnīrs (LSPT)

peintbola parks „Bušas”. (www.busas.lv), 11.05.2010., 13:51

Jau otro gadu pēc kārtas, peintbola klubs "Bušas", sadarbībā ar Latvijas peintbola klubu rīko Latvijas mēroga skolēnu peintbola turnīru, kuru atbalsta Latvijas skolēnu sporta federācija (LSSF), kā oficiālu valsts mēroga netradicionālo turnīru.

Peintbola turnīrsJau raksta sākumā gribu uzsvērt turnīra veiksmīgo, izdevušos gaitu, kas noritēja gan atlases, gan fināla kārtā. Tie, kas nezina šī turnīra koncepciju, tad atgādinām, ka skolēnu turnīrs dalās divās daļās – atlases kārta Saulkrastos un fināla kārta – Rīgā. Skolu komandu izrādītā interese jūtama lielāka ar katru gadu, ko varam manīt komandu skaita palielināšanās no 7 uz 9. Turnīrā, lielāko daļu spēlētāji ir bez spēcīgam peintbola zināšanām, taču ar augstu cīņas sparu. It sevišķi to varēja manīt 1. Ģimnāzijas skolas – 7. Klases pārstāvji. Pārējie dalībnieki pienācīgi nenovērtēja un reizēm nācās sīvi pacīnīties pret šīm komandām, lai atgūtu zaudētos punktus. Tas kārtējo reizi pierāda, ka galvenais šajā sporta veidā ir saskaņota komandas spēlē, nevis krāsains formas tērpus vai liela miesas uzbūve.

Pievērsīsimies turnīra spēcīgākajām komandām un to sasniegumiem. Pirms pirmo vietu publiskošanas vēlamies lielu paldies teikt visiem mūsu sponsoriem un atbalstītajiem, kas šajā grūtajā laikā atrada laiku/finansējumu, atbalstot šo turnīru – "CoCa Cola" un "Zaķumuižas ūdens" produkcija, kā arī portāli: spoki.lv, hc.lv, sportacentrs.com, diena.lv, Saulkrasti.lv, Saulkrastos.lv, apriņķis.lv, znews.lv, ziemellatvija.lv, dzirkstele.lv un citi portāli.

LSPT pirmās vietas guva:

  1. "Jar Jar" komanda (Siguldas 2. VDSK)
  2. "I Love you pieber" (Rīgas 1. Ģimnāziija)
  3. "RBV" – (Rīgas būvamatniecības VDSK)

Šīs skolu komandas parādīja spēju darboties vienā veselā komandā, atrast risinājumu pēkšņās spēļu situācija, kur nepieciešama ātra reakcija un lēmumu pieņemšanas prasme un visbeidzot šīs skolas pierāda, ka spēj un prot piedalīties ne tikai tradicionālos – basketbola, futbola turnīros, bet gūt labus rezultātus arī ekstrēmā sportā.

Piedāvājam noskatīties atlases kārtas pasākuma kopvideo, kur skaidri, detalizēti gūsiet priekšstatu par šī turnīra gaitu, nevis gari aprakstīsim turnīra notikumus - www.busas.lv mājas lapā pieejams video vai noskaties - www.youtube.com/watch?v=RRo8rO40fbs


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Busas (info@busas.lv), 11.05.2010. 18:25:36 (ip:84.245.234.118)
Komentāra reitings: 0

Ja kādam ir velme uzzināt sīkāku informāciju par turnīra gaitu vai citu peintbola informāciju, droši - www.busas.lv vai rakstiet uz e-pastu: info@busas.lv

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties