Rīgā notiks cīņas mākslu skolas atklāšana ar pasaules zvaigžņu Pītera Aerta un Žerāra Gordo piedalīšanos

Edgars Sapelka, 03.09.2015., 07:57

6. septembrī Rīgā notiks divcīņu skolas "Kamakura Baltic" atklāšana, kam par godu uz Rīgu atbrauks tādas cīņas mākslu leģendas kā Pīters Aerts (Peter Aerts) un Žerārs Gordo (Gerard Gordeau). Ieeja pasākumā – bez maksas.

Pīters AertsProfesionālais kikbokseris ar iesauku "Holandes malkas cirtējs", četrkārtējais K-1 pasaules "Grand Prix" čempions un daudzkārtējais Muay Thai pasaules čempions Aerts kļuvis slavens ar savu sitienu spēku, bet Holandes lielākās cīņas mākslu skolas dibinātājs Gordo – ar savām cīņām bez noteikumiem, kas iekļuvušas šī cīņas veida vēsturē.

Rīgā abas zvaigznes piedalīsies autogrāfu sesijā un atbildēs uz žurnālistu un savu fanu jautājumiem.

Pasākuma programmā – arī loterija ar vērtīgām balvām un skolas "Kamakura Baltic" prezentācija.

No septembra "Kamakura Baltic" skolas pārstāvniecība Rīgā piedāvā K1-kikboksa, boksa, kjokušinkai un MMA (cīņas bez noteikumiem) apmācības amatieriem un profesionāļiem. Nodarbības skolā bērniem no 10 gadiem un pieaugušajiem vadīs titulētie pasniedzēji, starptautiskas klases sporta meistari – pasaules čempions kikboksā un skolas prezidents Edgars Sapelka, leģendārais treneris Vjačeslavs Batavins, čempions boksā Sergejs Maļcevs. Skolas audzēkņiem būs unikāla iespēja reizi mēnesī apmeklēt meistarklases pie Holandes kikboksa čempiona Mišas Martisosiana (Mischa Martisosian), kā arī braukt uz treniņiem uz Holandi. Skolas programma paredzēta gan tiem, kuriem cīņas māksla ir hobijs, gan arī tiem, kas vēlētos kāpt uz pasaules skatuves, piedalīties prestižākajās Eiropas un pasaules sacensībās, iegūt čempionu titulus. Skolā notiks arī individuālie treniņi, kā arī pašaizsardzības nodarbības sievietēm.

Sīkāk par cīņas mākslu skolu "Kamakura Baltic" varēs uzzināt atklāšanas laikā, kā arī, piezvanot pa tālruni 26870705.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties