Piezemēšanās precizitātē ar paraplānu "Adrenalins Bums Open 2010"

Inese Šubēvica, 01.10.2010., 12:33

Šā gada 2.oktobrī no plkst.11.00 Rīgā, lidlaukā "Rumbula" notiks jau tradicionālās paraplanierisma kluba "Adrenalīns" atvērtās sacensības piezemēšanās precizitātē ar paraplānu "Adrenalins Bums Open 2010". Sacensības Latvijas mērogā notiks jau trešo reizi.

Sacensības tiek organizētas ar mērķi drošā un godīgā cīņā noskaidrot labākos Latvijas paraplānu pilotus un popularizēt paraplanierisma sportu Latvijā.

Sacensībās piedalīsies paraplānu piloti no visas Latvijas, kuriem ir vismaz B kategorijas Latvijas Paraplanierisma federācijas izdota paraplanierista apliecība. Kursanti (skolnieki) drīkstēs piedalīties sacensībās tikai ar sava instruktora atļauju un viņa tiešā uzraudzībā.
Pagājušā gada sacensībās uz goda pjedestāla dominēja meitenes. Šā gada pavasara sacensībās godalgotās vietas ieņēma tikai puiši. Kā būs šajā reizē? Notiks cīņa par centimetriem.

Sacensībās kā skatītāji ir aicināti piedalīties ikviens interesents, izbaudot pilotu veidotās virāžas gaisā un lidojumu brīvību no zemes.

Aicinām interesentus ierasties atbilstošā apģērbā (sestdien lidlauka "Rumbula" teritorijā ir paredzama gaisa temperatūra +5 līdz +10 grādi, neliels vējš), būt uzmanīgiem izbraucot vai izejot uz lidlauka skrejceļa (pilotu vinčošanās (pacelšanās) laikā pilots ir savienots ar vinčošanas automašīnu ar troses palīdzību) un ievērot tiesnešu un citu pilotu drošības norādījumus sacensību norises vietā. Pirms došanās uz sacensību norises vietu vēlams sazināties ar paraplanierisma kluba "Adrenalīns" pārstāvi – sacensību galveno tiesnesi Mihailu Vavilovu tel.nr. 29119899, lai precizētu sacensību norises gaitu, kura lielā mērā ir atkarīga no laika apstākļiem (pastiprinoties vējam vai sākoties nokrišņiem, sacensības var tikt atceltas vai mainīti tās norises laiki).
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka


ienāktreģistrēties