Zināmi visi "RockUp" festivāla mākslinieki

"RockUp" festivāls, 09.06.2015., 08:13

7. un 8. augustā atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā pirmo reizi notiks "RockUp" festivāls. Festivāla rīkotāji cer, ka tas kļūs par ikgadēju pasākumu un klasiskā rokenrola un "Pin-up" kultūra gūs savu popularitāti arī Latvijā.

"RockUp" festivālsŠī gada īpašie mākslinieki ir rokenrola grupa "Keksi & Orchestra", kas ir viena no zināmākajām grupām Baltijā, kas izpilda rock'n'roll, rockabilly, boogie un rythm'n'blues stila mūziku. Tā spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā "Boney-M", Macy Grey, "Smokie", "Ottawan". 2014. gada 13. jūnijā grupa prezentēja savu pirmo albumu visā grupas pastāvēšanas vēsturē, kā arī nesen, jau astoto gadu pēc kārtas, aizvadīja savu tūri "Muzikālais skudrupūznis".

Par asumu festivālā parūpēsies hārdroka grupa "Colt", kas savu popularitāti guva 2011. gadā ar albumu "Sapņi lido debesīs", kas pat tika nominēts "Gada balvai" kā labākais rokmūzikas albums.

Ar "Texas" stila ģitārfrāzēm, spēcīgiem bungu ritmiem ar bugi-vugi un rock'n'roll ģitāras partijām priecēs Rīgas blūza grupa "The Blues Gang".

Starp festivāla māksliniekiem būs arī grupas "Rūsa", "The Big Bluff", "Cement", "Coolmans Report", "Lavrix Band", "Ainārs Pūpols & PI Blues", "Voiceks Voiska", "B-Sea Surfers", "Griffi Band", "Mozambika", "The Foxtails", "Vocada un Bengy", "Holy Lamb", "De Temps", "Rebel Riot", "Sound Religion", "Johnny B Beast", "GUD", Reinis Jaunais un "Boogie Drivers".

Festivāla apmeklētājiem būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas izvēlas lielāku komfortu – arī numuriņi viesnīcā, kempinga mājiņas un viesu namiņi īpašajos VIP komplektos. Sīkāka informācija un rezervācija info@rockup.rocks.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena būs EUR 25. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un internetā.

Vairāk informācijas par māksliniekiem iespējams atrast festivāla mājas lapā: rockup.rocks.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties