Zigmars Liepiņš pasākumu ciklā Latvijas mūziķi muzejam

Maija Treile , 06.10.2010., 16:34

13. oktobrī, plkst. 18:00 Rakstniecības un mūzikas muzejs (Rīgā, Pils laukumā 2) aicina uz cikla Latvijas mūziķi muzejam sarīkojumu, kurā dienu pirms komponista dzimšanas dienas varēs tikties ar Zigmaru Liepiņu.

SarZigmars Liepiņš pasākumu ciklā Latvijas mūziķi muzejamunā ar komponistu būs iespēja uzzināt vairāk par viņa dzīves gaitām no Liepājas līdz Rīgai un tālāk pasaulē. Foto un videomateriāli atspoguļos Zigmara Liepiņa muzikālās daiļrades un uzņēmējdarbības līkločus. Pasākumā tiks rādīti fragmenti no rokoperas Lāčplēsis un operas Parīzes Dievmātes katedrāle; notiks arī komponista pēdējā lielā darba – muzikālās drāmas Vadonis – tikko tapušās videoversijas fragmentu pirmizrāde. Sarīkojumā varēs iepazīt paša komponista viedokli par šīs sabiedrībā plaši apspriestās un pretrunīgi vērtētās izrādes tapšanu un vēstījumu.

Sekojot cikla Latvijas mūziķi muzejam tradīcijai, sarīkojuma noslēgumā apmeklētāji uzzinās un varēs redzēt, ko Zigmars Liepiņš ir novēlējis Rakstniecības un mūzikas muzeja kolekciju krātuvei.

Sarīkojumu vadīs muzeja kolekciju kuratore, muzikoloģe Inese Žune.

Pasākumi Rakstniecības un mūzikas muzejā notiek katru trešdienu plkst. 18:00.
Ieejas maksa Ls 1,50, pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstādes Mūzikas instrumenti Latvijā apmeklējums).
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo


ienāktreģistrēties