Grupa Zenith nāk klajā ar savu jaunāko singlu "Like Before"

Monta Ezerlīce, 08.01.2012., 22:27

Nedēļu pēc gadu mijas, kad daži vēl kavējas atmiņās par aizvadīto gadu, bet citi kaļ plānus jaunajam, grupa Zenith atgriežas uz zemes un iepazīstina ar savu jaunāko singlu - "Like Before", kura ir daļa no jaunā EP albuma "Back On Earth", kurš saules gaismu ieraudzīs janvāra beigās.

Zenith pirmsākumi rodami 2010. gada pavasarī, kad savus spēkus un idejas apvienoja Filips un Elvijs, vēlāk viņiem pievienojās Kārlis, kurš grupas mūzikas skanējumu papildināja ar savu nestandarta basģitāras spēles stilu. Ilgi nedomājot – grupai pievienojās arī Ingus, kura vokālajām prasmēm pateicoties grupa guva atzinību dažādos konkursos. Atzinīgus vārdus par grupu ir izteikuši arī dažādi pieredzējuši mūziķi, piemēram - grupas "Jumprava" līderis Aigars Grāvers un grupas "Keksi" basģitārists Aleksandrs Sircovs jeb tautā pazīstams kā Muravejs. Šajā konkursā tika iegūta arī balva - ieraksts Vjačeslava Mitrohina studijā. Labākā vokālista tituls tika iegūts arī mūzikas festivālā "Zapte 2010".

2011. gadā, paralēli pašmāju koncertiem, grupa paviesojās arī Roterdamā, kurā sniedza vairākus koncertus (ej.uz/zenithstageeurope), to starpā arī - "Westerpop ‘11" festivālā (www.westerpop.nl) , kurā kā galvenie mākslinieki uzstājās grupa "Kaizers Orchestra".

EP albums – "Back On Earth"

Pēc vasaras, atgriežoties Latvijā, grupa sāka savu darbu pie jaunā EP albuma – "Back On Earth", kurš ir gaidāms 2012. gada sākumā. "Back On Earth" apvienos 4 jaunākās Zenith dziesmas, kuras savā skanējumā būs pavisam savādākas, nekā tās, ar kurām grupa tika asociēta pirms tam. Grupas dalībnieku muzikālais redzējums kopš pēdējiem ierakstiem ir krietni mainījies. Klāt ir nākusi pieredze, jaunas emocijas, kuru pamatā arī ir radies EP albums – "Back On Earth". Pats nosaukums, pavisam vienkārši, arī nozīmē šīs pārmaiņas, kuras ir notikušas un kuras liek atgriezties atpakaļ uz zemes. Tas ir jūtams gan dziesmu skanējumā, gan emocijās, kuras ir ieliktas dziesmās. Kā saka paši grupas dalībnieki – "..ir laiks atgriezties uz zemes un sākt skatīties uz lietām no cita rakursa."

Dziesma "Like Before" (ej.uz/zenithlikebefore) ir pirmais singls no gaidāmā EP albuma, kurš nonāks pie saviem klausītājiem 8. janvārī.

Tas ir stāsts par mirkļa vājumu attiecībās, par lietām, kuras paliek neizrunātas, par visu, kas rada dusmas, neizpratni un muļķīgas rīcības.

Klausoties šo singlu, ikviens atradīs kaut ko sev saistošu un mēs garantējam, ka vienaldzīgo nebūs!

Klusums pirms vētras. Tā varētu saukt šo periodu līdz "Back On Earth" iznākšanai. Zenith jaunais albums "Back On Earth" sola pārsteigumus, par kuriem Jūs uzzināsiet jau pavisam drīz gan audio, gan video formātā!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties