"Weekend Festival Baltic" uzstāsies Martin Garrix

Levs Berezins, 08.06.2015., 12:43

Šā gada karstākā vasaras festivāla "Weekend Festival Baltic" lielajam zvaigžņu dalībnieku sarakstam pievienojas vēl viens lielisks mākslinieks - Martin Garrix.

Martin GarrixUz doto brīdi Martinam ir super dīdžeja statuss elektroniskās mūzikas sfērā starptautiskā arēnā. Savus lielos panākumus viņš sasniedza 2013.gadā ar hitu "Animals" un jau ir paspējis sadarboties ar tādam zvaigznēm kā Usher, Tiësto, Afrojack, Dimitri Vegas, Like Mike un vēl daudziem citiem.

Dziesmas "Animals" video: youtu.be/gCYcHz2k5x0.

Dziesmas "The Only Way Is Up" video: youtu.be/AewNd29wRUM.

Vēl viens pārsteigums no "Weekend Festival Baltic" organizatoriem būs elektroniskās mūzikas guru ar deep-house elementiem – Henry Krinkle.

Atgādinām, ka no 6. līdz 8. augustam Pērnavas pludmalē uzstāsies pasaules līmeņa zvaigznes, kā Brennan Heart, Tiësto, Super8 & Tab, Hardwell, David Guetta, Armin van Buuren, Chase and Status, Showtek, Sigma un daudzi citi mākslinieki. Katru nedēļu saraksts tiek papildināts ar populāriem vārdiem. Festivālā uzstāsies arī dīdžeji no Somijas un Baltijas valstīm.

Visas trīs dienas elektroniskās mūzikas cienītāji varēs baudīt savu elku hitus. Pasākuma organizatori ir izveidojuši svētkus ar jauniem pārsteigumiem katru dienu. Visiem klātesošajiem būs iespēja visas trīs naktis pavadīt speciālā festivāla kempingu zonā. Katru dienu no Latvijas uz Pērnavu un atpakaļ tiks organizēti autobusi no vairākām pilsētām – Rīgas, Valmieras, Liepājas un Ventspils.

Vairāk informācijas pasākuma oficiālajā mājas lapā: www.weekendbaltic.com.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax


ienāktreģistrēties