Rīgā ar jubilejas koncertu uzstāsies leģendārais multi-instrumentālists Vladimirs Kuzmins un grupa "Dinamika"

Lеvs Berezins, 11.02.2015., 09:17

Pēc gandrīz 8 gadiem viens no godalgām bagātākajiem padomju un krievu romantiskā roka arēnas izpildītājiem atkal atgriezīsies Rīgā, lai pateiktos saviem klausītājiem par ilgajiem abpusējās mīlestības un uzticības gadiem.

Vladimirs Kuzmins un grupa "Dinamika"Gatavojiet ziedus savam iemīļotajam mūziķim, jo viņam šogad paliek 60 gadi un jubilejas koncerts notiks 4. aprīlī Kongresu namā.

Viņa vienkāršās un melodiskās dziesmas aizkustina ikvienu klausītāju, bet viņa spēja dalīties ar dvēseles pārdzīvojumiem patiesi bez mazākās atturības apbur uz visiem laikiem. Kuzmins ir mākslinieks, ar kura dziesmām izaugušas vairākas paaudzes, turklāt viņš ir arī viens no vislabākajiem ģitāristiem, vokālistiem un komponistiem Krievijā.

Šajā aprīļa sestdienas vakarā viņš dziedās par vienkāršajiem esības priekiem un no nodzīvoto gadu augstumiem atgādinās mums pašu galveno, dāvās mums emocijas un rokenrola dzīvīgo sparu, un tam visam klāt arī mazliet dzīves gudrības.

Jau 6 gadu vecumā viņš uzrakstīja pirmo dziesmu, 6. klasē organizēja savu pirmo mūziķu grupu, bet savā 60 gadu jubilejā Krievijas tautas mākslinieks, vairākkārtējais nomināciju "Gada dziesma", "Zelta gramofons" laureāts, dziedās mums savas labākās dziesmas.

Viņa bagātā komponista, dzejnieka, vokālista un multi-intrumentālista karjera uz profesionālās skatuves četrdesmit gadu garumā ļāva ne tikai sekmīgi izlaist 28 albumus un sacerēt vairāk nekā 300 dziesmu, bet arī iegūt lielu skaitu uzticamu fanu.

Katrs Vladimira Kuzmina garadarbs ir neatkārtojams un unikāls, kas var būt gan autobiogrāfisks vēstījums, stāsts par mīlestību, draugiem, ģimeni vai dvēseles pārdzīvojumiem: "Piecu minūšu attālumā no tavām mājām", "Es neesmu Kazanova", "Sibīrijas sals", "Simona", "17 gadu", "Ilgas", "Ledus asaro", "Vēl vakar", "Balss", "Ei, skaistulīt!" un daudz citu hītu.

Spilgtais mūziķis, kurš guvis lielus panākumus, vienmēr ir vērsts uz darbu "dzīvajā", viņš ir arvien jauns dvēselē, iet soli solī līdzi laikam un šodien eksperimentē ar elektronisko mūziku, izstrādā savu agrāko kompozīciju deju aranžējumus, kā arī ieraksta jaunas dziesmas.

Kā mēdz teikt, rokenrols ir dzīvs, un izdzirdot ziņu par šo lielisko ģitāristu, dziesmu autoru un izpildītāju, un vienkārši cilvēku, kuram ir, ko pateikt, ir vērts nepalaist garām Vladimira Kuzmina koncertu!

Biļetes var iegādāties: www.bilesuserviss.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties