"Vidū pašai dzīvībai"

Jānis Viduskalns, 26.10.2015., 18:39

29. oktobrī plkst. 19.00 koncertzālē "Rīga" notiks koncertstāsts "Vidū pašai dzīvībai".

"Vidū pašai dzīvībai"Koncertstāsts, kura tapšanā ir sadarbojušies dzejnieks Jānis Peters, komponists Gaitis Lazdāns un režisors Valdis Lūriņš un kurā Dailes teātra aktieri Jānis paukštello un Inita Dzelme piedāvā izdzīvot plašu emociju gammu un spēj aizskart ikviena klausītāja smalkākās dvēseles stīgas.

Ar applausiem un ovācijām koncertstāsts "Vidū pašai dzīvībai" ir izskanējis lielākajās Latvijas pilsētās dažādos novados un jau 29. oktobrī ar tūres noslēguma koncertu skanēs Rīgā, koncertzālē "Rīga".

Caurvijoties Jāņa Petera mīlas dzejai, visas programmas garumā, abu aktieru izpildījumā skanēs gan Jāņa Paukštello, gan arī Initas Dzelmes solo dziesmas un protams dziesmas duetā - "Ielūgums", "Strazda Dziesma", "Nakts Vecrīgā", "Tavs Tuvums", "Vidū pašai dzīvībai" būs tikai dažas no gandrīz divu stundu garās koncertprogrammas. Kā atzīst mākslinieki un viņu radošais kolektīvs - šis ir romantikas un mīlestības pilns dvēseļu lidojums "Vidū pašai dzīvībai".

Koncerta īpašie viesi - Rīgas bērnu vokālā studija "Tev un man" Igetas Gaiķes vadībā. Koncertstāsta režisors Valdis Lūriņš.

Koncertstāsts "Vidū pašai dzīvībai" sevī ietver jaunas, vēl nekur neskanējušas, kā arī jau tautā iemīļotas komponista Gaita Lazdāna dziesmas ar dzejnieka Jāņa Petera dzeju un dziesmu tekstiem. Pavadošajā sastāvā ir iesaistīti Latvijā pazīstami mūziķi - pianists Artūrs Palkēvičs, saksofonisti Zintis Žvarts un Raivo Stašans, basģitārists Aivars Vīksna, ģitārists un dziedātājs Mārtiņš Taranda, bundzinieks Edgars Raila, komponists Gaitis Lazdāns un jauniešu kora "Balsis" vokālā grupa no Rīgas Doma kora skolas.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties visās "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties