Valentīndiena: agri sākam, agri beidzam

Ian, 03.02.2010., 17:11

Klubā "Melnā Piektdiena" Valentīndienas noskaņās spēlēs "Apēdājs" un "Carpe Diem".

"Apēdājs"
Cauri laikiem, atpakaļ 1996. gadā Apēdājs pārsteidza tā laika metālistu skatuvi ar mazu, matainu un trakoti ņipri rūcošu vokālistu, mūsdienās, Apēdājs ir alternatīva rokmūzika, nezaudējot smagnējumu, enerģiju, melodiku un skarbi romantiskus tek stus.
Grupu bieži salīdzina ar Dzelzs Vilku, iespējams, abu grupu saknes ir Mālpils, iespējams, Vilku bijušais basists Armands, kas tagad spēlē Apēdājā, iespējams… viena no Latvijas rock grupām, kas aug kopā ar savu klausītaju paaudzi.

"Carpe Diem" - tulkojot no latīņu valodas - Tver dienu, katru mirkli tajā..
Viens mirklis bija visa iesākums. Vai zini sajūtu, kad pasaule atveras, paveras citi horizonti?....... un tu stāvi viens un maziņš kā punkts uz jūras paplātes... kļūsti ietiepīgs un triecies pret Visuma sienām ar savām sapņu piebāztajām domām, lai paustu sevi... lai kausētu barjeras ar piestrāvotiem pirkstiem... jo pasaule..visa pasaule pieder tev. mazajam punktam, kas spēj lielus mirkļus tvert un radīt.

Dj Sinister – gothic / dark disco
Sinisters ir gana odioza personība un labi zināms gotiskās mūzikas skatuvē, kā Djs sevi pierādījis no labākās puses ne tikai "Black Masquarade" konceptuālajos pasākumos, bet arī, kā numur viens gotiskās mūzikas dīdžejs pie mums – ja nedejo klausītāji, tad Sinisters dejo pats.

Lai svētdiena ir no sirds – būs arī jau ierastās un jaunas "Melnās Piektdienas" atrakcijas – Beerme, Airguitar, Freakshow, Šautriņas un speciālie dzērieni.

Ieeja: 2ls
Bez vecuma ierobežojuma.
Plkst: 18:00
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
турецкий сериал на языке онлайн

Tamie

porn videos

Vincent

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab


ienāktreģistrēties