Latvijā populāri mūziķi ielūdz uz valsts svētku koncertiem "Es savai tēvzemei"

Aigars Kārkliņš, 29.10.2015., 11:08

Šī gada 15. novembrī pulksten 15.00 un 19.00 LOC Rožu zālē viesosies Latvijā populāri mūziķi, kas apvienojušies īpašā valsts dzimšanas dienas programmā "Es savai tēvzemei".

"Es savai tēvzemei"Koncertos izskanēs visiem zināmas dziesmas par visu to, par ko jūtamies patiesi lepni un bagāti, apzinoties savu esību un piederību Latvijai.

Tā būs emocionāli skaista un muzikāli neaizmirstama satikšanās ar lieliskajiem dziedātājiem Andri Ērgli, Anmary, Daini Skuteli, Antru Stafecku, Normundu Zušu, Viktoru Lapčenoku, Oranžā kora meitenēm Anitu Levšu, Olgu Stupiņu, Intu Gudovsku un Jubilejas orķestri Jāņa Strazda vadībā, svētku noskaņās izdziedot dažādu latviešu komponistu – Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Stabulnieka, Ulda Marhilēviča, Eduarda Rozenštrauha, Ērika Ķiģeļa, Jura Kulakova un citu autoru dziesmas par Latgali, Kurzemi, Vidzemi un Zemgali, par Daugavu, Gauju, Ventu, Lielupi, Abavu, par jūru un ezeriem, par pilsētām, mājām un Dzimteni.

Iepriekšējos gados šīs koncertsērijas ietvaros klausītājus priecēja Latvijas 90-gadei veltītā programma "Mana dziesma Latvijai", "Latviešu kino un teātra zelta dziesmas", "Brīvās Latvijas dziesmas", "Manas tautas dziesmas" un Jāņa Petera jubilejai veltītā programma "Manai Dzimtenei".

Biļetes uz koncertiem iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīze" kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Svētku koncertus organizē "Izklaides producentu grupa 7".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties