Svētdien- pirmā R`n`R Ģitārskola ar Oskaru Daņilovu

dravegigger, 03.06.2010., 17:07

Bārs Rock`n`Riga 6. jūnijā aicina uz pirmo Ģitārskolas vakaru kopā ar Oskaru Daņilovu- skolotāju ar septiņu gadu un pustūkstoša audzēkņu pieredzi.

oskars_danilovsNo jūnija ik svētdienu R`n`R iecerēts Ģitārskolas vakars, kad speciālists- atkarībā no interesentu priekšzināšanām- ierādīs vai nu pirmos akordus vai slīpētus ģitārspēles knifus.

Ģitārskolas pirmajā vakarā 6. jūnijā no pulksten 21 Rock`n`Riga varēs satikt un visdažādākās ar ģitārspēli saistītās zināšanas smelties no Oskara Daņilova- grupas Kiss of the Dolls ģitārista un soloprojekta ODSP vadītāja, kas jau septiņus gadus regulāri pasniedz privātstundas. Viņa bijušo un pašreizējo skolnieku skaits pietuvojies pieciem simtiem. Netrūkst arī ilggadēju audzēkņu.

"Nodarbībās cenšos iemācīt ne tikai teorētiskās zināšanas un praktiskas iemaņas/tehniku, bet arī psiholoģiskas un vizuālas nianses, kas var noderēt skatuviskā tēla veidošanai. Varu konsultēt mūzikas instrumentu iegādē un remontā/apkopē," Oskars uzsver- viņš ne tikai māca ģitārspēli, bet var dot noderīgus padomus visā, kas ar to saistīts. "Sekoju tehnikas un paņēmienu jauninājumiem, palīdzu izvēlēties pareizos aksesuārus, datorprogrammas, lai sekmīgi trenētos. Ir bijuši gadījumi, kad esmu varējis palīdzēt arī veidot grupu vai piedalīties kādā kolektīvā."

Pēc Oskara teiktā, lai sāktu mācīties pie viņa, priekšzināšanas nav nepieciešamas. Sākumā var iztikt arī bez sava instrumenta, taču ja sākotnējā interese pāraug nopietnā nodarbē, būtu jāvingrinās vairāk nekā dažas stundas nedēļā. "Jāmācās ir visu mūžu, bet, lai sasniegtu līmeni "paspēlēt sev un tuvākajiem draugiem", pastāvīgi strādājot, var pietikt ar pieciem sešiem mēnešiem," vērtē ģitārists, neslēpjot: viņš priecāsies, ja arī R`n`R Ģitārskolas apmeklētāju vidū būs interesenti, kas ar laiku pievienosies viņa ilggadējo audzēkņu pulkam.

Ieeja uz šo- tāpat kā visām pārējām norisēm Rock`n`Riga- ir bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


ienāktreģistrēties