Spring Trip

DJ Artemio, 21.04.2010., 21:36

Piektdien, 23.aprīlī, "Spring Trip" tūres ietvaros klubā "Grifs" (Cesvaine, Rīgas iela 7) viesosies Dji Edward Grey, Gii-Cue, john.e, kā arī pasākuma īpašais viesis - BTH!

"Spring Trip" tūres ideja ir nakts laikā kluba apmeklētājus izklaidēt ar dažādu muzikālo stilu apvienojumu, sākot no tik daudziem iecienītā r'n'b un hip-hop, līdz pat Latvijas klubu apmeklētājiem vēl jaunajam baltimore club.

Ceļojumu caur muzikālajiem stiliem piedāvā DJ Edward Grey, kurš savas DJ gaitas sācis Jelgavā apmeklētāju iecienītajā "Post Club", kur bijis arī viens no rezidentiem. Spēlējis uz vienas skatuves kopā ar tādiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem kā BTH, Ratz Lukas, Roon, Uppfade, Toms Grēviņš, Ai-VA, Rudd un citiem. Sava seta laikā piedāvās ceļojumu
pa r'n'b, hip-hop, funk, baltimore club, house un progressive ritmiem.

Kā otrs tūres muzikālais gids ir DJ Gii-Cue, kurš savas DJ gaitas sāci s jau skolas laikā un līdz šim spēlējis tādās vietās, kā "Tonuss", "Post Club", izstādē "Autoexotica 2009" un citur, kur spēlējis uz vienas skatuves ar tādiem DJ kā Linshee, Foxy Mandy, Da White, Franzo Kolms un citiem. Savukārt Gii-Cue seta laikā piedāvās ceļojumu pa house, progressive, electro un, iespējams, pat trance ritmiem.

Tūres pasākumam klubā "Grifs" pievienojas arī DJ john.e, kurš ļoti aktīvi šobrīd sācis kāpt pa karjeras kāpnēm. John.e piedāvās pasākuma apmeklētājiem izbaudīt progressive un tech house ritmus un, protams, tehno.

Kā vakara īpašais viesis pie pults stāsies BTH, kurš kā DJ pazīstams jau sākot no 1992.gada, savukārt, 1997.gadā dibinājis producentu apvienību Braithouse, - 2001.gadā, saīsinot, pārdēvēta par BTH.

2002.gadā BTH rada radio ētera noformēšanas zīmolu BTH Studio.

2009.gadā atgriežas aktīvākā DJ apritē. BTH producētie skaņdarbi vairākkārtīgi ir nonākuši Latvijas Airplay TOP pirmajā pozīcijā; četras reizes saņēmuši Latvijas mūzikas ierakstu kompāniju Gada balvu; gan CD, gan vinila skaņuplašu formātā izdoti praktiski visās Eiropas un Skandināvijas valstīs, arī Japānā, Indijā etc. Līdz pat šim brīdim BTH ir vienīgā Latvijas producentu/izpildītāju apvienība, kuras veidotajam skaņdarbam ir izdevies iekļūt UK singlu TOP 100. BTH ir pazīstams arī kā daudzu Latvijā un ārvalstīs labi pazīstamu grupu un izpildītāju skaņdarbu remiksētājs. Pasākumā BTH uzstāsies ar šai ballītei īpaši sagatavotu setu!

Ieejas maksa: Līdz 22:30 - 2Ls, vēlāk - 2,50Ls


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties