Trešdien Spīķeru kvartālā muzicēs etno – džeza apvienība "Baraka"

Elīna Pundure, 16.06.2015., 07:30

Seno Austrumu un mūsdienu Rietumu mūzikas apvienojums, ievērojot labākās etniskās, elektroniskās un džeza mūzikas tradīcijas trešdien būs baudāms Spīķeru kvartāla brīvdabas koncertā, apvienības "Baraka" izpildījumā.

Trešdien Spīķeru kvartālā muzicēs etno – džeza apvienība "Baraka"Apvienība "Baraka" savu darbību raksturo kā ekskluzīvu projektu, kas muzicē "lounge" stilā. "Mēs ne tikai stundām sēžam ierkastu studijā, veidojot aranžējumus, remiksus, piedaloties dažādos konkursos un festivālos, mēs arī izdodam albumus dažādās mūzikas izdevniecībās, daudz uzstājamies Latvijā, Krievijā, kā arī citās valstīs," stāsta "Baraka" dalībnieki. Projektā darbojas tikai profesionāli mūziķi, kurus vieno tiekšanās pēc skaistuma un harmonijas. Koncertā Spīķeros etno-džeza apvienība sola saviem klausītājiem dāvāt skaistu, meditatīvu un neaizmirstamu mūziku, brīnišķīgas liriskas dziesmas un balādes, kas vēsta par cilvēka jūtām un pārdzīvojumiem.

Pasākums norisināsies Spīķeru pagalmā, Maskavas ielā 12k-2. Sākums no pl. 19.00. Ieeja koncertā bez maksas.

Šajā vasarā Spīķeru kvartāls ik trešdienu aicina rīdziniekus un Rīgas viesus uz aizraujošiem brīvdabas koncertiem, kuros apmeklētāji varēs baudīt muzikālu dažādību, klausoties gan džezu, fanku, blūzu, populāro mūziku, indie, soul, roku u.c. Tāpat katrs koncerts tiek papildināts ar dīdžeju setu, sadarbībā ar Rīgas DJ skolu. Ieeja visos Spīķeru brīvdabas koncertu sērijas koncertos bez maksas.

Jūlija trešdienās Spīķeros muzicēs: 1. jūlijā – "TheCoco`nuts", 15. jūlijā – "Smooth Kats", 22. jūlijā – "Anton Gorbunov Kvartet" un 29. jūlijā – "Dabasu Durovys". Plašāka informācija: www.spikeri.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties