Šodien sākas vasaras grandiozākais pludmales festivāls "LMT Summer Sound"

Alise Pabērza, 10.07.2015., 11:20

Pulksten 17.00 vārtus apmeklētājiem vērs vasaras vērienīgākais pludmales festivāls "LMT Summer Sound", kurš norisinās Liepājā.

Šodien sākas vasaras grandiozākais pludmales festivāls "LMT Summer Sound"Lūdzam vērst uzmanību festivāla apmeklētājiem, ka laika apstākļu dēļ ir iespējamas izmaiņas festivāla programmā. Par tām visātrāk būs iespējams uzzināt "LMT Summer Sound" sociālajos tīklos.

Piektdienas vakara galvenie mākslinieki uz LMT skatuves būs somu simfoniskā metāla grandi "Apocalyptica", kuri Liepājas pludmalē sniegs vienreizēju un virtuozu čellu skaņu piepildītu uzstāšanos. Pēc viņiem liepājniekus un Liepājas viesus priecēs kaimiņzemes roka leģendas "Mumiy Troll" ar Iļjas Lagutenko smeldzīgi romantisko balsi.

Galveno skatuvi šodienas vakarā pieskandinās arī pašmāju "Elektrofolk" un viena no Latvijas populārākajām grupām "Bet Bet", kuri pirms festivāla ir paspējuši dažādās interneta platformās sacelt nelielu vētru ūdens glāzē, bet uz skatuves sola priekšnesumu savās labākajās tradīcijās.

Savukārt uz "Cēsu Alus" skatuves festivālu atklās itāļu rokgrupa "A Crime Called…", tam sekos igauņu "I Wear Experiment*" un daudzsološā baltkrievu grupa, kura jau vairākkārt ir koncertējusi Latvijā – "Super Besse". Vakaru turpinās pašmāju "Indygo", Jānis Stībelis un "Pienvedēja Piedzīvojumi".

"Liepājas Dzintaram" veltītā skatuve būs piepildīta ar latviešu rokmūziku dažādās paaudzēs – "The Highlights", "Moontalk", "Exit", "RYGA", "Willow Farm", "The Big Bluff", "Gapoljeri".

Tāpat visa vakara un nakts garumā festivāla teritorijā būs vairākas deju zonas, kurās festivāla apmeklētājus priecēs gan pasaules labākie dīdžeji, gan Latvijā iecienīti un atzīti dīdžeji. "RedBull Thre3style" arēnā uzstāsies pasaules DJ sacensību čempions DJ ESKEI83, DJ Madfingaz, DJ Aspirins un daudzi citi. "Stoli" un "Beershake" zonās spēlēs dažādi Rīgas un Latvijas klubos iecienīti diskžokeji.

Tomēr viena no lielākajām un grandiozākajām ballītēm notiks pie LMT Spotify skatuves uz kuras uzstāsies DJ Toms Grēviņš, kurš jau pagājušajā gadā festivāla apmeklētājus izdancināja līdz rīta gaismai.

Festivāla īpašie viesi, repa apvienība "Olas", festivālā uzstāsies ar pārsteiguma koncertu, kura norises vieta un laiks tiks izziņots piektdienas vakarā "LMT Summer Sound" festivāla oficiālajos sociālajos tīklos.

Tirdzniecībā joprojām ir pieejamas festivāla draugu grupas biļetes, kas piedāvā iegādāties 5 biļetes par 4 biļešu cenu. No šodienas vienas divu dienu biļetes cena tirdzniecībā ir EUR 35. Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. Festivāla biļetes būs iespējams iegādāties arī pie festivāla ieejas.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdz Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S "Cēsu Alus", atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH un Skats.lv.

Sekojiet informācijai par festivālu: www.summersound.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties