Šo trešdien Spīķeru kvartālā muzicēs grupa "The Coco’nuts"

Elīna Pundure, 30.06.2015., 09:37

1. jūlijā uz Spīķeru brīvdabas skatuves kāps pašmāju grupa "The Coco’nuts", kuras sastāvā ir 8 aizrautīgi mūziķi, kuri iegulda savos instrumentos gan spēku, gan draudzības garu, fizisko prātu un arī neprātu un to visu dāvinās Spīķeru apmeklētājiem.

Grupa "The Coco’nuts"Par lielisku garastāvokli gādās arī Rīgas DJ skolas veidotais muzikālais noformējums pasākuma sākumā.

Grupas mūzika ir dažāda un tajā ir saskatāmas iezīmes no vairākiem mūzikas stiliem, bet galvenokārt tās ir variācijas par un ap tādiem stiliem kā fanks, blūzroks un alternatīvais džezs. "The Coco’nuts" skanējumā apvienojas saksofons, ģitāra, bungas, balss un citi instrumenti. Spīķeru apmeklētājiem grupa sola neaizmirstamu vakaru un lielisku noskaņojumu, kurā pavisam noteikti varēs izkustēties un saņemt pozitīvas emocijas atlikušajai darba nedēļai.

Līdz šim grupa aktīvi koncertējusi dažādos mūzikas pasākumos gan Latvijā, gan paspējusi parādīt sevi arī ārvalstīs. "The Coco’nuts" spēlējuši dažāda formāta festivālos un pasākumos, piemēram, festivālā "Bildes", LMA Karnevālā, "Tartu Indie fest" (EE), "Sostines dienos" (LT) un arī festivālā "Positivus".

2014. gada pavasarī pašu spēkiem "The Coco’nuts" izdevuši savu pirmo EP albumu "Appetizer", kurš ir pieejams gan digitāli, gan iegādājams veikalos. Šogad grupa plāno izdot savu pirmo CD.

Apmeklētāji laipni gaidīti uz koncertu trešdien, 1. jūlijā, Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 12k-2 no plkst. 19.00. Ieeja pasākumā bez maksas. Pasākumā darbosies brīvdabas kafejnīcas.

Sekojošās jūlija trešdienās Spīķeros uzstāsies – 15. jūlijā – "Smooth Kats" (RU), 22. jūlijā – Anton Gorbunov kvartets, 29. jūlijā – "Dabasu Durovys".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties