Smaga roka nakts klubā "Depo"

Klubs "Depo", 02.12.2009., 22:25

4. decembrī notiks hārdroka koncerts, kurā kopā ar vietējām grupām "Black Apple market", "Tautas dēli", "Kaunums un dubultzods" uzstāsies Somijas smagā roka veterāni "Lizard dance".

"Lizard dance" pastāv kopš 2004. gada, paspējusi izdot jau 6 albumus. Grupā spēlē 4 pieredzējuši mūziķi. Tās mūzika ir labākajās klasiskajās tradīcijās ieturēts smagais roks, kurš derēs visiem, kuri klausās tādus klasiķus kā "AC/ DC", "Aerosmith", "Nazareth".

"Black apple market" ir jaunu skolotu mūziķu grupa, kuras saknes ir blūzā, bet daudz arī ietekmējusies no pēdēja laikā eksperimentiem rokmūzikā, kā vienu no savām mīļākajām grupām minot "Radiohead".

"Tautas dēli" ir lielisks papildinājums jaunajām Latvijas hārdroka grupām. "Kaunums un dubultzods" ir pavisam jauna grupa, kuru veido citos sastāvos agrāk spēlējuši mūziķi, ir pat viens mūziķis no Brazīlijas. Ir nospēlēti tikai 2 koncerti "Depo", vēl tiek noslīpēts stils, saspēlē, kas nav traucējis jau izraisīt nelielu ažiotāžu ap grupu.

Pie viena atgādinām, ka ceturtdien, 03.12. "Depo" notiks koncerts, kurā bez 3 grupām, kuras pirmo reizi kāps uz kluba skatuve uzstāsies arī 5 jaunas, jau "Depo" manītas grupas, bet sestdien, 05.12. kopā ar draugu grupām "In the Box", "Mango", "Mismach" savu 7. dzimšanas dienu svinēs viena no vecākajām Latvijas punk grupām "Cacophonics".

Jau pēc nedēļas – sestdien, 12. decembrī notiks kluba jautrākā ballīte, ikgadu decembrī notiekošā Pludmales ballīte, uz kuru, spītējot salam un sniegam, publika ierodas ģērbusies vasarīgi.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties