"Skyforger" publisko trešo dziesmu no albuma "Kurbads"

Ian, 24.04.2010., 21:14

Jau pirmdien, 26.aprīlī visā Eiropā klajā nāks latviešu folk/ pagan metal grupas "Skyforger" jaunais, pēc kārtas sestais studijas albums "Kurbads", ko izdod slavenā amerikāņu ierakstu kompānija "Metal Blade".

Grupa nodod klausītāju vērtējumam trešo dziesmu no jaunā albuma – kompozīciju "Deviņgalvis". 

Pirmdien, 26.aprīlī no plkst.15 visi grupas fani tiek gaidīti Rīgā, mūzikas veikalā "Randoms", Kaļķu 4, kur ekskluzīvi varēs iegādātie s "Kurbada" CD. Turpat varēs arī sastapt grupu "Skyforger", kuri vienu stundu sniegs autogrāfus.

Savukārt 8.maijā "Skyforger" aicina uz albuma prezentācijas lielkoncertu, kas ar transporta un loģistikas firmas "Kurbads un Ko" lielu atbalstu notiks "Sapņu fabrikā".

Šī būs grupas pirmā uzstāšanās šogad Latvijā. Kā īpašie viesi uzstāsies viena no labākajām zviedru viking metal grupām "Månegarm" un pašmāju black metal apvienība "Ocularis Infernum". Biļešu cena no 6 Ls, tās var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs. Koncerta vērienīgākais atbalstītājs radio ēterā - Radio SWH Rock 89.2!

Šonedēļ laikraksta "Diena" pielikumā žurnālā "SestDiena" būs lasāma intervija ar "Skyforger", pie viena - arī ieskats Latvijas smagās mūzikas vēsturē. Žurnāls tirdzniecības vietās būs nopērkams no 24.līdz 30.aprīlim.

Vairāk informācijas par jauno albumu "Kurbads" un prezentācijas koncertu var atrast grupas mājaslapā.
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
xxfx, 25.04.2010. 12:59:52
Komentāra reitings: 0

Un cik maksās albums? Būs kādas atlaidītes?

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties